Foto: AGF.dk

Bach: Jeg kan spille lidt af det hele


| Jonas Roulund |

Tobias Bach har med succes indtaget wingback-positionen i de første testkampe, men Rösler ser muligheder for at bruge den unge mand i flere roller fremover.

Tobias Bach blev hentet til AGF den 5. januar og gjorde sin entré med manér på den netop overståede træningslejr sydpå, da han leverede flotte præstationer som wingback i testkampene mod Diósgyori VTK og Puskas Akademia FC.

Men Uwe Rösler ser ikke kun sin nyerhvervelse spille én position fremover, fortæller 20-årige Bach til Campo.dk.

– Han mener, jeg kan spille som venstre wingback, højre og venstre kant samt anden-angriber, hvis vi spiller med to helt oppe foran. Så jeg kan spille lidt af det hele, fortæller den tidligere FC Fredericia-spiller.

Alsidigt talent

Bach har Aarhus-DNA’et i sig, da han som bekendt har optrådt for VSK Aarhus, inden turen gik til FC Fredericia. Her blev det til 24 kampe, inden Bjørnebye altså fik ham retur til Aarhus for nogle uger siden.

Sportschef, Stig Inge Bjørbebye, på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Nu ser han frem til at lære af sine nye holdkammerater og arbejde sig til en fast plads på Byens Hold.

– Jeg har været kant de sidste to år, så jeg foretrækker at ligge på en af kanterne. Men jeg er åben for at lære noget nyt, og jeg synes også, det var spændende at spille venstre wingback på træningslejren, hvor jeg faktisk synes, det gik okay, fortæller Bach.

Han kan opleves på lørdag, når AGF drager til København for at møde FCK i en testkamp. Her vil den nye AGF’er blive testet i højresiden.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.