Skip to main content


Foto: Kronborgfotos

Anker efter debut: Det var fuldstændigt sindssygt


| Jonas Roulund |

22-årige Tobias Anker fik i dag debut i AGF foran godt 13.000 tilskuere på Ceres Park, og det var en stor oplevelse for den stærke forsvarsspiller.

AGF hentede i dag en 1-0 sejr over Lyngby BK, og kampen blev ekstra speciel for Tobias Anker, som efter 74 minutters spil erstattede Eric Kahl og fik debut.

– Det var fuldstændigt sindssygt. Et af mine bedste fodboldøjeblikke indtil videre i min karriere, så det var en sindssygt fed oplevelse, fortæller han.

Anker blev hentet til AGF fra 1. divisionsklubben Vendsyssel FF denne sommer, og han har lige skullet vænne sig til de nye forhold.

– Alle spillere er lidt hurtigere og stærkere, men jeg føler, at jeg har vænnet mig til det i løbet af træningerne, siger to-meter-manden.

Tobias Anker underskriver sin kontrakt med AGF.
Foto: AGF.dk

Godt at være tilbage i en stor kulisse

Tobias Anker har fået sin fodboldopvækst i FC Midtjylland, inden turen gik til FC Fredericia og Vendsyssel. Nu glæder han sig over at være havnet i en stor dansk klub.

– Det har været pissefedt. Jeg har tidligere været i Midtjylland og så rundt til lidt mindre adresser, så det er fedt at være tilbage i en stor kulisse, fortæller han efter dagens sejr.

Og netop sejren kom i hus efter en lidt hektisk afslutning med VAR-tjek og Lyngby-pres, men inde på banen var fornemmelsen god ifølge forsvarsspilleren:

– Det var lidt hektisk, men sådan nogle kampe som de her, de er lige noget for mig. Jeg skulle ind og forsvare og stå godt imod, og det synes jeg, lykkedes godt. Vi står godt nede bagtil, stoler på hinanden og arbejder godt sammen, så vi havde hundrede procent tro på, at vi nok skulle holde nullet, siger Anker, som nu ser frem til mange flere minutter i den hvide trøje:

– At få sådan en oplevelse som i dag, det giver mig blod på tanden og en masse glæde, forklarer han.

Dagens sejr bringer aktuelt AGF op på ligaens tredjeplads efter seks spillerunder.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle