Foto: Matti Kronborg

Anderson: Planen er at tage det næste skridt på et tidspunkt


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson var tæt på et skifte til Lecce denne sommer, men AGF afviste buddet på midtbanespilleren, og det er islændingen sådan set fint tilfreds med.

Islandske Mikael Anderson har været rygtet til både Club Brugge og Lecce i de seneste måneder, men AGF ville ikke slippe den 25-årige kreatør, og derfor spiller han fortsat i Aarhus.

Han fortæller nu til Fotbolti.net at det overraskede ham, at AGF ikke allerede solgte ham i dette vindue, men at han er fint tilfreds med situationen.

– Da jeg skiftede til AGF, aftalte vi, at jeg skal sælges igen. Men sådan er det. Jeg er meget glad i AGF, og jeg er klar til at fortsætte med at spille i klubben, fortæller han til det islandske medie.

Mikael Anderson ser fokuseret ud mod Lyngby, d. 27. august 2023
Foto: Matti Kronborg

Klar til næste step

Anderson blev hentet til AGF fra FC Midtjylland tilbage i 2021 og har siden spillet 57 kampe med 11 mål og fire assists til følge i den hvide trøje. Det er derfor med god grund, at han begynder at være en ombejlet herre i Europa.

Mikael Anderson i jubel efter sin scoring.
(Foto: Kronborgfotos)

Kontrakten løber til sommeren 2026, men det tyder nu på, at islændingen bliver sendt afsted til en større klub inden da:

– Planen er at tage det næste skridt på et tidspunkt. Vi må vente med at se, hvornår det bliver, fortæller han og uddyber:

– Man er altid stolt, når store hold viser interesse. Det viser, at jeg spiller godt i Danmark. Det er jeg både glad og stolt over, fortæller midtbanemanden.

Vi kan således nyde Andersons driblerier lidt endnu i Aarhus – første mulighed for det er på søndag klokken 18, hvor Brøndby IF kigger forbi Ceres Park.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.