Foto: Matti Kronborg

Anderson om transferrygter: Der skal en god pakke til


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson blev forleden rygtet til Club Brugge, men islændingen selv afviser, at der er kontakt for nu. Han er glad i AGF, fortæller han til TV 3 Sport.

AGF’s islandske offensivmand, Mikael Anderson, gør sig godt til for tiden med den ene fine præstation efter den anden.

Det er også blevet bemærket i udlandet, hvor der, ifølge den islandske journalist Orri Rafn Sigurdarson er interesse fra Conference League-banemændene fra Club Brugge.

Det er dog ikke noget, Anderson selv bruger tankekræfter på lige nu, fortæller han til TV 3 Sport:

– Jeg forholder mig slet ikke til dem. Jeg spiller i AGF, og jeg er glad for at spille i AGF – og indtil jeg hører andet, så er jeg glad i AGF, fortæller han.

Mikael Anderson appellerer.
Foto: Matti Kronborg

Alle har ambitioner om mere

Selvom Anderson afviser, at der er noget konkret på bordet i skrivende stund, så forklarer han samtidig, at døren aldrig er lukket helt, når man som spiller skal drømme om fremtiden:

– Det er klart, at alle spillere har ambitioner, men med det sagt, så er jeg også glad for at være her. Den kærlighed, som jeg mærker fra fansene, og at det generelt er en fed klub at spille i. Men ja, selvfølgelig har jeg ambitioner, men igen, jeg elsker at være her. Der skal noget meget spændende til, hvis jeg skal overveje at skifte væk herfra, fortæller Anderson.

Han spillede i går hele kampen mod OB, der desværre sluttede 1-1. Anderson er noteret for fem kampe, et mål og en assist i denne Superligasæson. Derudover fik han gjort lidt reklame for sig selv, da han spillede begge opgør mod Club Brugge.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.