(Foto: Kronborgfotos)

Anderson: Jeg tror fuldstændig på bronze!


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson kom på tavlen og leverede en lækker indsats i gårsdagens kamp mod Randers. Han ser nu frem til sidste spillerunde og tror på, at bronzemedaljerne bliver aarhusianske i år.

De aarhusianske midtbanedrenge var her, der og alle vegne i går – Mikkel Duelund og Mikael Anderson. De kronede værket med en scoring hver, og efter kampen var Anderson da også glad for præstationen, der giver mod på mere:

– Jamen jeg tror da fuldstændig på det (bronzemedaljer red.). Jeg synes, at vi har været gode det sidste lange stykke tid, sagde han til TV 3 Sport kort efter slutfløjt.

Det gode spil har efterhånden været en realitet i en lang periode i AGF, der af mange anses som et af forårets bedste mandskaber. Midtbaneprofilen mener, at flere faktorer spiller ind i den proces:

– Vi har hentet nogle gode spillere, jeg har også selv steppet op, og vi spiller god offensiv fodbold. Det klæder spillere som os, siger den 24-årige AGF’er, der kom til klubben i sommeren 2021.

Röslers røffel

Da Mikael Anderson blev skiftet ud med en krampe efter 89 minutters spil, fik han en lille kommentar med på vejen fra cheftræneren, der med et smil prøvede at lægge en dæmper på Andersons selvtillid:

– Han sagde, at jeg ikke skulle showboate. Jeg skulle ikke spille alt for smart, forklarer midtbanemanden med et grin. Han håber nu at gøre arbejdet færdig på søndag og sikre metal til Aarhus:

– Brøndby er kommet godt i gang nu, fordi de har vundet nogle kampe, men jeg tror da på, at vi vinder, så vi sikrer os de bronzemedaljer, som vi har snakket meget om, siger han og uddyber:

– I sidste ende er det ikke det, som vi drømmer om, men det vil være sindssygt i forhold til det, som vi kommer fra i sidste sæson. Hvis vi vinder bronze, vil det være fantastisk for os, for klubben og for fansene efter vores mareridtssæson sidste år. Vi går efter det, og forhåbentligt får vi det, siger Mikael Anderson til TV 3 Sport.

Kampen mod Brøndby spilles på et udsolgt Ceres Park på søndag klokken 17.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.