Foto: Matti Kronborg

Anderson-forhandlinger brudt sammen


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson ser ud til at blive i AGF lidt endnu, idet forhandlingerne med både KV Kortrijk og Lecce er brudt sammen.

Islandske Mikael Anderson har været det helt store salgsemne denne vinter for AGF, men klubben vil ikke slippe ham uden videre, og det ser nu ud til at betyde, at vi får fornøjelsen af Anderson i Aarhus lidt længere.

Både belgiske KV Kortrijk og italienske Lecce har budt sig til, men forhandlingerne med begge klubber ser nu ud til at være brudt sammen, ifølge Tipsbladet.

Mikael Anderson med fokuseret blik.
Foto: Matti Kronborg

Ikke en stor nok pakke

Både Anderson og Bjørnebye har tidligere gjort det klart, at man ønsker en “god pakke”, såfremt den offensive midtbanemand skal sendes ud af døren, og det er tilsyneladende ikke lykkedes at finde endnu.

Det italienske transfervindue lukker allerede klokken 20, og det tyder dermed ikke på, at Lecce når at lande en aftale med AGF.

– Det er ikke i vores interesse, lyder det således fra Lecces sportschef, Pantaleo Corvino, til Tipsbladet.

Mikael Anderson (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

I dagens testkamp sad Anderson ellers over, hvilket fik rygterne til at tage til omkring et muligt skifte, men det ser nu ud til, at han får et halvt år mere i den hvide trøje.

Her har han spillet 69 kampe og scoret 12 mål siden skiftet fra FC Midtjylland i sommeren 2021. Kontrakten med AGF løber til sommeren 2026.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.