Foto: Matti Kronborg

Anderson: Det er Albentosa i en nøddeskal


| Jonas Roulund |

Mikael Anderson modtog et tvivlsomt gult kort i aftenens opgør mod Vejle Boldklub, hvilket bringer islændingen i karantæne i næste spillerunde.

Både Magnus Knudsen, Nicolai Poulsen, Felix Beijmo, Tobias Bech og Mikael Anderson var i karantænefarer før dagens opgør, da de havde samlet karantænepoint op via gule kort gennem sæsonen, men kun én af dem udløste dog karantænen i næste spillerunde: Mikael Anderson.

Men det var ikke en helt klar forseelse, der fandt sted, da dommer Sundberg fandt osten frem fra baglommen efter 66 minutters spil.

Her gik store Raúl Albentosa efter at have snittet Andersons arm, og det var altså ifølge dommeren nok til et gult kort til islændingen.

– Jeg spurgte lige Sundberg, og han sagde, at den (forseelsen til det gule kort, red.) gav seks point, så jeg er i karantæne til næste kamp, men jeg har ikke set den igen, så jeg kan ikke komme med en vurdering, fortæller Anderson til TV 3 Sport.

Mikael Anderson i duel med Vejle-spiller.
Foto: Kronborgfotos

Hektisk og hård kamp

Kortet kom i et opgør, der generelt var hårdt spillet, og mange ville nok argumentere for, at der kunne være givet mange flere gule kort, hvis linjen var lagt, som den blev i momentet, hvor Albentosa gik i græsset.

– Det er vel Albentosa i en nøddeskal, ikke? Det er fodbold. Sådan er det. Han spillede det godt. Jeg kunne ikke se, om jeg ramte ham, og derfor kan jeg ikke sige mere om det nu, siger midtbanespilleren.

Janni Serra måtte desuden forlade banen med en hovedskade i dag, hvilket med stor sandsynlighed holder tyskeren ude af opgøret mod FC Midtjylland søndag den 25. februar.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.