Foto;: AGF.dk

Aksel Halsgaard: En stærk forsvarsspiller i klassisk forstand


| Jonas Roulund |

Hvem er den unge mand, som fra sommeren 2024 bliver tilknyttet AGF’s Superligamandskab efter en god tid på FCK’s ungdomshold? Her kan du blive klogere på 18-årige Aksel Halsgaard.

Med ungdomslandskampe, Future Cup og UEFA Youth League-optrædener på CV’et har Stig Inge Bjørnebye tilsyneladende gjort et kup ved at hente snart 19-årige Aksel Halsgaard til AGF fra FCK på en treårig kontrakt gældende fra 1. juli 2024.

Den unge midtstopper er vokset gennem FCK’s ungdomssystem, og en hurtig søgning på Youtube viser, at han er farlig på hjørnespark, så på den måde kommer han jo til at passe godt ind i AGF.

Her kan du se ham score i en U19-kamp for FCK mod FCN. Der findes i øvrigt en række andre klip af lignende karakter af centerbacken, som er en stærk mand at bringe i feltet.

 

En hård nyser

Aksel Halsgaard er en stor fysisk forsvarsspiller, som bedst kan sammenlignes med Sebastian Hausner som type. God i duellerne, en-mod-en samt i presspillet.

Han er ikke den mest tekniske forsvarsspiller, men kompenserer fint for dette via mere klassiske forsvarsdyder som hårdt arbejde, klar kommunikation og godt overblik. En mand med god spilforståelse, som ikke er bange for at gå ind i nærkampe og tackle igennem.

Alt i alt en meget pålidelig bagspiller, AGF har sikret sig på kontrakt fra sommeren 2024.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.