Skip to main content


Foto: AGF.dk

AGF’s nye assistenttræner er fundet


| Jonas Roulund |

Engelske Rob Kelly er netop blevet præsenteret som ny assistenttræner i AGF.Dave Redington valgte at trække teltpælene op og flytte hjem til England efter tre år i Aarhus, og derfor har jagten på en erstatning været sat ind.

Nu har AGF så fundet en ret velrenommeret en af slagsen.

Rob Kelly, der blandt andet har en fortid som assistenttræner i Malmö FF, Düsseldorf, Leeds United, og Fleetwood Town F.C, tiltræder med øjeblikkelig virkning som assistenttræner i AGF.

Han har arbejdet med Uwe Rösler i de fire nævnte klubber, men kommer nu fra en rolle som assistenttræner i Rotherham United. De sluttede sidst i Championship i den netop overståede sæson.

Derudover har han været forbi store klubber som Leicester, Wigan Athletic, Blackburn Rovers, West Bromwich, Nottingham Forest og Sheffield Wednesday i forskellige trænerroller.

Nu venter opgaven i Aarhus for den 59-årige manager, som startede sin trænerkarriere helt tilbage i 1989, hvor han agerede ungdomstræner i Wolves.

Inden da var han selv aktiv som professionel fodboldspiller i en kort karriere. Han fik således debut for Leicester i 1984 og kom omkring Tranmere Rovers, Wolves og Burton Albion, inden fodboldpensionen ventede i 1989.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle