Bundu og AGF slog AaB 3-0 og satte clean sheet-rekord i Superligaen


| Thomas Vedel |

AGF slog i dag AaB med 3-0 på et hattrick af Mustapha Bundu, og satte samtidig clean sheet-rekord i Superliga-regi. Det er nemlig første gang, at AGF har holdt målet rent i fem Superliga-kampe i træk.

Det var samtidig første gang siden 1985, at AGF vinder fire kampe i træk uden at lukke mål ind i den bedste danske række. Det var altså en tangering af en 34 år gammel klubrekord. I næste kamp venter OB, fredag d. 20. september i Odense, og vinder AGF igen til nul her, vil det være første gang i historien at De Hviiie vinder fem kampe i træk uden at lukke mål ind. Jaja, vi ved det godt. Jinx!

Med dagens præstation mod AaB er der dog uanset hvad god grund til optimisme som ‘GF-fan. AGF leverede en pragtpræstation fra start til slut, og spillede vel nok den bedste hjemmekamp i adskillige år.

AGF gav i kampen comeback til Jovanovic, som havde et par gode redninger undervejs i opgøret. Samtidig var der debut til Gift Links, som fik godt 10 minutter på banen, da han blev skiftet ind i stedet for Jakob Ankersen mod kampens slutning. 

De tre point i dagens kamp sender AGF forbi AaB og op på en midlertidig tredjeplads i tabellen, hvor der dog stadig mangler at blive afviklet fem kampe i 9. spillerunde.

AGF – AaB i tal:

1-0: Mustapha Bundu (6.)
2-0: Mustapha Bundu (35.)
3-0: Mustapha Bundu (65., str.)

Tilskuere: 10.235

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.