Sigurd Haugen (Foto: Laura Hjørringgaard)

AGF slår KSV Kiel på mål af to unusual suspects


| Jonas Roulund |

Sigurd Haugen og Mathias Sauer kom på tavlen, da AGF her til eftermiddag besejrede 2. Bundesligaholdet KSV Kiel i en træningskamp.

Han har været udskældt af mange. Sigurd Haugen har haft en hård start i AGF, hvor han har lagt en stor arbejdsindsats for dagen, men endnu ikke rigtigt har fået hul på bylden som topangriber for De Hviie. Han har således blot scoret to mål i 22 optrædener, men i dagens træningskamp viste han dog skarpheden, da han efter blot to minutter sendte bolden ind bag KSV Kiels keeper.

Her pressede GF’erne højt, hvilket ledte til en opspilsfejl, som Haugen udnyttede. En anden målscorer, som vi ikke har set juble så meget på Ceres Park viste sig frem kun ti minutter senere, da Mathias Sauer sendte kuglen i kassen til 2-0. Han har scoret masser af mål for U19 – 16 i 55 kampe, men det er første gang, at vi ser ham på tavlen for seniorholdet.

Her var det ‘Giftige’ Links, der driblede rundt på kanten og sendte et fint indlæg ind til unge Sauer, som satte indersiden på tæt under mål.

En broget flok i begge lejre

Der var tale om en lidt atypisk startellever for De Hviie, som startede med følgende 11 spillere:

Per Kristian Bråtveit – Diesel Harrington, Frederik Tingager, Felix Beijmo – Frederik Brandhof, Nicolai Poulsen, Mads Emil Madsen, Gift Links – Mathias Sauer, Sigurd Haugen, Peter Bjur.

KSV Kiel stillede ligeledes med en halvbroget flok i forhold til deres normale startellever, men vi fik heldigvis Mikkel Kirkeskov at se på venstrebacken, og den gamle Aarhus-dreng viste da også, at han stadig kan trille med kuglen og slå giftige indlæg med venstrepoten. Den 31-årige forsvarsspiller har i øvrigt kontraktudløb med Holstein Kiel til sommer.

Kampen forløb ellers uden de store problemer for AGF, som var tættere på at udbygge føringen, end Kiel var på en reducering. En rigtig fin indsats af De Hviie, hvor Haugen forhåbentligt tankede lidt selvtillid med sin scoring.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.