• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF – Puskas Akademia FC livestream: Se træningskampen på nettet

AGF – Puskas Akademia FC livestream: Se træningskampen på nettet


| Jonas Roulund |

AGF spiller torsdag den 18. januar 2024 kl. 15.30 en træningskamp mod Puskas Akademia FC på Estepona Football Center i Spanien. AGF vs. Puskas Akademia FC kan livestreames direkte på nettet.

AGF’s første træningslejr sydpå rundes af med en testkamp mod endnu et ungarsk hold.

Her møder De Hviie nemlig Puskas Akademia FC, der overvintrer på fjerdepladsen i den hjemlige liga. Tre pladser højere i tabellen end mandagens testmodstander fra DTVK.

Kampen spilles på Estepona Football Center klokken 15:30 og kan livestreames direkte via AGF TV.

AGF holdfoto 2023
Foto: AGF.dk

En “historisk” kamp

Det er første gang nogensinde, at AGF og Puskas Akademia FC møder hinanden, hvilket gør kampen en smule historisk – om end i et ganske lille omfang.

Den ungarske klub blev da også først dannet i 2005 og har siden etableret sig som en seriøs klub på både kvinde- og herresiden i hjemlandet.

De har endda også kvalificeret sig til europæisk fodbold i flere omgange, hvor de har prøvet kræfter med Hammarby IF (tabte 0-3) og Vitória de Gumaraes (tabte samlet 0-3).

Mandskabet trænes af slovakiske Zsolt Hornyák og har en god blanding af spillere fra hjemlandet og resten af Europa i truppen.

Umiddelbart må AGF betegnes som favoritter til opgøret, men i testkampe er det næppe resultatet, der har hovedfokus.

Nicolai Poulsen, AGF.
Foto: Matti Kronborg

AGF har Mats Knoester, Mikkel Duelund, Tobias Mølgaard, Benjamin Hvidt og Nicolai Poulsen på skånekost på årets første træningslejr, men herudover må det forventes at alle kommer i spil.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.