(Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

AGF henter chefscout i FC Nordsjælland


| Jonas Roulund |

Noget, der ligner et vildt scoop, er netop blevet en realitet: AGF henter FC Nordsjællands mangeårige chefscout, Steen Nedergaard fra Superligakonkurrenterne i FC Nordsjælland.

AGF opruster på talentudviklingen i disse år, hvor det nye talentakademi snart kommer til at bringe mere ungt blod frem i fodboldverdenen.

Nu udvides scoutingafdelingen på Fredensvang endvidere med en erfaren scout i skikkelse af Steen Nedergaard.

Han kommer til klubben efter ti år som chef scout i FC Nordsjælland, hvor han har været en del af deres succesfulde setup og rekrutteringsarbejde.

– Steen vil bidrage til vores ambitiøse udbygning af akademiet og talentarbejdet i AGF, og sikre at vi er konkurrencedygtige på et vigtigt område. Særligt med vores fokus på det skandinaviske marked får vi i Steen en, som i mange år har bygget en unik kundskab og erfaring. Det er afgørende, at vi står stærkt på alle områder i klubben og med Steens tilknytning ser vi virkelig frem til at rykke os i fremtiden, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til AGF.dk.

Nedergaard var chef scout i OB, inden turen gik til Farum. Nu får han titlen Chief Scout for senior og ungdom i AGF. Han tiltræder i stillingen per 1. oktober.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.