Skip to main content

AGF – FCK: Spillerkarakterer og MOTM

Det blev desværre ikke til de tre point, der længe var udsigt til, da FC København sent søndag aften gæstede Ceres Park i Aarhus.

Nyindkøbte Janni Serra fik søndag aften åbnede sin målkonto i Superligaen, men 1-0 scoringen rakte ikke til en sejr, da københavnerne dybt inde i overtiden fik udlignet. En slem skuffelse, når man er så tæt på de tre point, som AGF var i går aftes, men et fornuftigt resultat mod Superligaens stærkeste mandskab.

I facebookgruppen “KSDH  Gruppen for AGF Fans” er Tobias Mølgaard (86 %) overlegent blevet kåret til Man of the Match, mens Janni Serra (4 %) og Frederik Tingager (3 %) følger top.

Spillerkarakterer

Herunder finder du redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og FC København. Vi benytter skalaen 1-5 i vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskala nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 3↓
På trods af at Peacock-Farrell var tilbage fra karantæne, var det Jesper Hansen, der startede i buret. En noget usikker håndtering af en høj bold fra den ellers rutinerede målmand havde nær bragt FCK foran, og generelt virkede han en anelse usikker i luftspillet et par gange. Det bliver spændende, at følge udviklingen i målmandssituationen på den anden side af landskampspausen.

Tobias Mølgaard
Karakter: 4↑
En særdeles solid indsats af den hårdarbejdende Mølgaard, der allerede efter ti minutters spil måtte i arbejdstøjet. Her fik han reddet bolden på stregen og holdt FCK fra at komme tidligt foran. Han var god til at vinde bolden på de rigtige tidspunkter, og med lidt held var det blevet kampafgørende. Han var dejligt energisk, bundsolid og spillede som Mølgaard spiller bedst. Desværre for ham og resten af holdet blev det ikke til en sejr og et clean sheet.

Frederik Tingager
Karakter: 3↑
Det er efterhånden en selvfølge, at Frederik Tingager spiller en god kamp. Han har et højt bundniveau, og det viste han igen i går aftes. I starten af anden halvleg var han endnu gang ved at heade bolden ind, og kampen igennem vandt han flere vigtige dueller i luften og klarede sine forsvarspligter i sikker stil.

Mats Knoester
Karakter: 2↑
Københavnerne fandt meget plads mellem ham og Links og kom herigennem til mange af deres chancer i første halvleg. Det er et par store sko, han skal udfylde, efter Bisseck forlod Aarhus i sommer, og Knoester mangler stadig virkelig at træde i karakter og vise sit værd.

Felix Beijmo
Karakter: 3
Det var ikke en lige så offensiv udgave af Beijmo, som vi plejer at se. Men i anden halvleg var der flere gode offensive takter fra højresiden. Han kom godt ud til anden halvleg og var sammen med Tobias Bech med til at skabe flere farlige situationer, der godt kunne have kastet mere af sig end hjørnespark.

Nicolai Poulsen
Polle kom noget usikker fra start og havde flere fejlafleveringer, der var tæt på at koste AGF dyrt i kampens begyndelse. Han kom bedre med i anden halvleg og havde flere vigtige clearinger, når FCK pressede allermest på.

Magnus Knudsen
Karakter: 3
Havde det svært under FC Københavns presspil og efterlod meget plads på midtbanen. Han var god til at få ro på bolden og styre spillet. AGF har mange midtbanespillere på skadeslisten, og derfor er det vigtigt, at den unge nordmand træder i karakter og kontrollerer midtbanen.

Gift Links
Karakter: 2
Han havde det svært på sin venstre wingback, hvor FCK’s Roony Bardghji og Elias Jelert flere gange havde nemt ved at komme igennem til indlæg. Da AGF kom bedre med i kampen fra anden halvlegs start, fik han sendt flere gode hjørnespark ind i panden på Tingager. En kombination, der senest gav en scoring, men desværre ikke i den omgang. Han blev skiftet ud efter en times spil til fordel for wingback-kollegaen Eric Kahl.

Tobias Bech
Karakter: 3
Der skulle gå en halvleg før der rigtig kom noget offensivt fra AGF-holdet, og det var primært i højresiden, hvor Tobias Bech fik tilkæmpet sig flere hjørnespark og fik sendt et fornuftigt forsøg mod målet. Tobias Bech var også i sidste kamp mod Viborg en farlig herre, der flere gange var med til at skabe gode muligheder for AGF. Lad os håbe, de gode takter fra viborgenseren fortsætter.

Mikael Anderson
Karakter: 3
Det var ikke meget, vi så til islændingen i første halvleg, men ligesom resten af holdet, livede han op i anden halvleg. Han virkede opsat på at skabe noget og fik da også sendt et fornuftigt forsøg afsted. Mange af de offensive kræfter er ude, og derfor ligger meget af ansvaret på den formstærke Anderson.

Patrick Mortensen
Karakter: 2
Fik sendt Janni Serra flot i dybden til AGF’s scoring, men havde generelt en svær kamp. FCK-forsvaret pakkede ham godt ind, og han blev aldrig rigtig farlig.

Eric Kahl (Ind: 63.)
Karakter: 2
Kommer ind på sin sædvanlige position, men det eneste han rigtig får ud af kampen er et gult kort.

Janni Serra (Ind: 71.)
Karakter: 4
To minutter skulle den lange tysker bruge på at sende AGF foran. Et fremragende indhop. Lad os håbe det giver angriberen selvtillid og blod på tanden, så vi rigtig kan få ham igang.

Frederik Brandhof (Ind: 89.)
Karakter: UB
Kom først ind til sidst og skulle bidrage med sit sædvanlige arbejdsraseri. Nåede ikke at sætte sit præg på kampen.

Uwe Rösler
Karakter: 3
Et eller andet må cheftræneren have sagt til sine spillere i pausen, for det var et helt andet AGF-hold, der kom ud til anden halvleg. Desværre formåde spillerne ikke at omsætte den gode periode til en scoring, og FC København kom bedre og bedre med, som anden halvleg skred frem. Sender Janni Serra på banen og skifter system til to mand i front. En god beslutning, for den tyske angriber scorerede. Desværre ikke nok til at sikre 3 point til Byens Hold.