AGF – FC Midtjylland: Spillerkarakterer og MOTMAGF havde søndag aften besøg af FC Midtjylland. Her blev til et 0-1 nederlag til gæsterne fra heden, der med en straffesparksscoring kunne tage tre point med hjem til Herning. Her får du spillerkarakterer samt KSDH.dk’s kåring af kampens spiller.

Et rødt kort og et tyndt straffespark blev søndag aften afgørende for et 1-0 nederlag til FC Midtjylland. Her får du spillerkarakterer og kåring af kampens spiller.

I facebook gruppen “KSDH – Gruppen for AGF fans”, er Frederik Tingager løbet med titlen som kampens spiller med 73 procent af stemmerne. Mikael Anderson bliver to’er i afstemningen med 7 %, mens Bailey Peacock-Farrell bliver tre’er med 4 % af stemmerne.

Frederik Tingager på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod FC Midtjylland

Herunder ses karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og FC Midtjylland. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 3
Peacock-Farrell blev aldrig rigtig testet af et uskarpt FC Midtjylland-angreb, der på trods af store chancer, kun sendte forkølede afslutninger mod AGF-målet. Den nordirske landholdsmålmand udviste som altid stor sikkerhed på bolden og klarede sine opgaver på fornem vis.

Jonas Jensen Abbew
Karakter: 2
Det eneste, der ikke måtte ske for AGF; Jonas Jensen-Abbew måtte lade sig udskifte med en skade kort før pausen. Forhåbentlig er det ikke noget, der holder midtstopperen ude i længere tid, men han tog sig til baglåret, da han forlod banen, hvilket kunne tyde på en forstrækning og et par ugers pause.

Frederik Tingager
Karakter: 3
En sikker præstation af forsvarsklippen, der sammen med resten af forsvaret fik lukket godt ned for FC Midtjylland. Det var desværre ikke nok til at sikre point, men der var ikke noget, Tingager kunne have gjort anderledes søndag aften. Et dødboldsmål havde gjort godt, men Tingager blev aldrig en trussel.

Mats Knoester
Karakter: 2
Knoester var god i duellerne, hvor han flere gange vandt bolden på vigtige steder. Han vil meget gerne med frem i banen, men spillet med bolden halter stadig. Han blev skiftet ud efter en times spil. Sandsynligvis for at skåne ham inden pokalsemifinalen på torsdag.

Jakob Andersen
Karakter: 3↓
En energisk præstation af den unge wingback, der gerne ville frem i banen. Defensivt klarede han sine opgaver og var ligesom mod Silkeborg, endnu engang tæt på at score et mål i kampens døende minutter. Man savner dog Beijmos gode indlæg og gennembrudsstyrke på wingbacken.

Julius Beck
Karakter: 2
Første start i AGF-trøjen for den 18-årige midtbanespiller. Julius Beck blev dog skiftet ud i pausen, men viste god energi i duelspillet trods sin størrelse.

Mads Emil Madsen
Karakter: 3
Midtbanespilleren er stadig på vej tilbage til sit vanlige niveau efter en længere skadesperiode i efteråret. Da AGF til sidst i kampen viste noget energi, var Mads Emil Madsen ofte indblandet. Men resten af kampen manglede der tempo i spillet, hvilket han må tage sin del af ansvaret for.

Eric Kahl
Karakter: 1
Eric Kahl havde det svært i første halvleg, hvor midtjyderne tit spillede rundt om ham, og hverken fysisk eller på farten kunne han stille noget op. Han kom bedre med efter pausen, men det blev aldrig rigtig godt for den svenske wingback, der lod sig udskifte med et gult kort i anden halvleg.

Tobias Bach
Karakter: 2
Han blev desværre lukket godt ned af FC Midtjylland-forsvaret og fik aldrig sat sit præg på kampen.

Mikael Anderson
Karakter: 3
Han havde en flot aktion efter 12 minutters spil, hvor han var ved at splitte midtjydernes forsvar ad. Det endte med en afslutning på overliggeren, og Anderson var endnu engang den eneste, der viste initiativ frem i banen. Derudover arbejde Anderson ekstremt hårdt hele kampen igennem. Slutproduktet mangler dog i form af mål og assists, men lad os håbe, de kommer på torsdag.

Patrick Mortensen
Karakter: 2↓
En usynlig præstation af anføreren, der spillede alle 90 minutter trods pokalsemifinalen på torsdag. Han fik ikke meget tid på bolden, og mange af hans afleveringer endte hos modstanderen.

Indskiftere

Michael Akoto (Ind: 39)
Karakter: 2
Et fint indhop af den tyske midtstopper, der kom på banen som følge af skaden til Jensen-Abbew. Der mangler dog lidt afstemning med resten af forsvarslinjen i flere situationer – blandt andet i situationen, hvor Anker får rødt.

Frederik Brandhof (Ind: 45)
Karakter: 2
Knoklede som altid løs, men et par piruetter var det eneste aftryk midtbanespilleren fik sat på kampen.

Tobias Anker (Ind: 60)
Karakter: 3↓
Uheldige Anker, der gik fra ingen kort til rødt kort, og derfor ikke nåede at markere sig med sine vanlige styrker i luftspillet.

Tobias Bech (Ind: 60)
Karakter: 2
Var god i det afgørende presspil og var med til at skabe chancer i de døende minutter. Desværre var det ikke nok til en scoring og et point.

Mikkel Dueund (Ind: 75)
Karakter: UB
Han var sammen med Tobias Bech god til at lægge tryk på FC Midtjylland i kampens overtid. Viste noget af det niveau, man kan huske ham for fra sin storhedstid. Desværre var det ikke nok til en scoring.

Trænerkarakter:

Uwe Rösler
Karakter: 2
En undervældende præstation fra AGF-mandskabet, der ikke gjorde væsen af sig før til allersidst, og der var det desværre for sent. Röslers hovedpine bliver kun værre for endnu engang måtte en spiller udgå med en skade. Denne gang måtte Jensen-Abbew udgå med en baglårsskade, og der er snart ikke flere midtstoppere tilbage i truppen.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.