Skip to main content


AGF fans på et tætpakket udebaneafsnit i Herning.

AGF-fansene gør det igen: Udebaneafsnittet udsolgt i AalborgAGF-fansene har gjort det igen. Udebaneafsnittet til årets første Superliga-kamp bliver klædt i hvidt, da man nu kan melde udsolgt.

Når AGF fredag den 17. februar prikker hul på forårssæsonen i Aalborg, så bliver det med den – sædvanlige – sublime opbakning på lægterne. Selvom der er mere end to uger til kampen, så er over 1000 udebanebilletter allerede blevet solgt. Dermed kan man forvente fuld opbakning fra udebaneafsnittet på Aalborg Portland Park.

Efterspørgslen på billetter har været så stor, at AGF har forsøgt at få udebaneafsnittet udvidet til kampen. Det har AaB afvist, og dermed kommer der altså ikke flere AGF-billetter til kampen.

AaB: – Ikke tilladt at vise AGF-farverne frem på andre tribuner

Endvidere gør AaB via klubbens hjemmeside opmærksom på, at det IKKE er tilladt at vise støtte til udeholdet på områder uden for udebaneafsnittet via påklædning, opførsel eller lignende.

Den store støtte fra fansene luner også i truppen, og holdets cheftræner, Uwe Rösler, glæder sig over at den støtte de får:

– Jeg er meget glad og imponeret over den støtte, vi får fra vores fans. Det betyder meget for holdet, at vide, at vi altid har en så stor støtte fra Aarhus – om vi så spiller hjemme, hvor der har været udsolgt flere gange i efteråret eller på udebane som i den første kamp, sagde cheftræner Uwe Rösler til AGF.dk.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle