Foto: Laura Hjørringgaard

AGF-dronen: Akoto-interview, opstartsprogram og Lyden AGF


| Jonas Roulund |

Det blev desværre ikke til pokalguld til vores U17-mandskab, men de har næppe prøvet at spille for så vildt et publikum før. Her er dagens AGF-overblik.

Der er nyt fra Akoto, der glæder sig til at komme i gang på Fredensvang, og så skal du have kalenderen frem!

God læselyst!

Guld til fansene og sølv til U17

AGF’s U17-mandskab spillede i går finale i den jyske pokalturnering mod Randers Freja, og man må sige, at opbakningen var helt i orden.

Omkring 500 tilskuere havde fundet vej til Hadsten, hvor det desværre blev til et 2-1 nederlag i en dramatisk kamp mellem AGF og Randers Freja.

Akoto glæder sig

Michael Akoto er ny mand i den hvide trøje, og han glæder sig til at komme i gang på Fredensvang efter et par sæsoner i den tyske 2. og 3. Bundesliga hos Dynamo Dresden:

– Jeg har fulgt Superligaen og kan se, at det er en crazy liga, så nu glæder jeg mig bare til at møde spillerne og til at opnå vores fælles mål, fortæller Akoto blandt andet.

AGF’s opstartsprogram er klar

Superligatruppen er netop gået på sommerferie, men den varer ikke evigt, og i dag har AGF fremlagt opstartsprogrammet, som du kan skrive dig bag øret.

Der venter således kampe mod FC Midtjylland, Viborg FF, AC Horsens, FC Fredericia og SC Weiche Flensburg 08, inden sæsonstarten går.

Du kan se hele AGF’s opstartsprogram for sæson 2023/2024 her.

Pyro- og podcastnyt

Som en afrunder, så kan vi berette, at Fodboldens Disciplinærudvalg i dag har idømt AGF en bøde på 50.000 kroner for pyroteknik i udekampen mod FC København den 21. maj. Her antændtes 59 romerlys, som klubben altså må bøde for.

Men vi slutter selvfølgelig på en positiv note, og det er, at du kan nyde en hel times fansnak i selskab med Lyden AGF – find podcasten, der hvor du normalt finder dine podcasts, eller lyt lige her:

Det var alt for i dag. Hav en solstrålende hvii torsdag!

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.