Foto: Matti Kronborg

AGF – Brøndby IF: Spillerkarakterer og MOTM – september 2023


| Malthe Ryberg Christensen |

Efter en skuffende søndag aften, hvor AGF taber 0-3 hjemme mod Brøndby, får du her spillerkarakterer og MOTM kåring fra KSDH. 

Der var søndag aften lagt op til et brag af en kamp i Aarhus, da Brøndby lagde vejen forbi, men det blev aldrig til den kamp, der var lagt op til, på et udsolgt Ceres Park. Det var svære arbejdsbetingelser for hjemmeholdet, der efter 20 minutters spil var en mand i undertal. AGF var bedst i de første tyve minutter, men ærgerligt for kampen og spillerne, at skulle spille over en time af kampen i undertal. 

Der var god opbakning fra stemningstribunen, der på trods af at holdet var bagud 0-3 holdt humøret højt kampen igennem. Derfor er det også den 12. mand, der noget utraditionelt løber med kampens MOTM.

Tifo med teksten "Kom så de hviie!" forud for kamp mod Brøndby IF på Ceres Park. 17. september 2023
Foto: Matti Kronborg

Spillerkarakterer

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 1

Starter kampen godt ud med flere gode indgreb på hjørnespark, hurtige igangsætninger og en fremragende redning efter 13. minutter. Desværre begik han en kæmpe kampafgørende fejl efter 22 minutters spil, da han glider og er nødt til at rugbytackle Mathias Kvistgaarden og naturligvis bliver vist ud.

Mats Knoester
Karakter: 2

Svære arbejdsbetingelser i første kamp fra start for den nyerhvervede midtstopper, der på trods udvisningen viste, at han måske er løsningen på, hvem der skal starte i venstre side af forsvaret. 

Frederik Tingager
Karakter: 2

Forsvarsankeret startede kampen fornuftigt, men kæmpede ligesom resten af forsvaret med at holde Brøndby fra at score yderligere. 

Tobias Mølgaard
Karakter: 2

Ikke den bedste kamp fra altid hårdtarbejdende Mølgaard, der er indblandet i både 0-2 og 0-3 målet. Brøndbyholdet kommer til mange indlæg på hans side.

Felix Beijmo
Karakter: 2

Skiftet ud i pausen, havde en enkelt god aktion i første halvleg med et godt indlæg til Kahl, der desværre fik sit skudforsøg blokeret. Røg ud i pausen. 

Nicolai Poulsen
Karakter: 2

Startede kampen sikkert ud og spillede som vi kender ham. Han var hårdtarbejdende, men var udfordret, da udvisningen kom. Bliver skiftet ud efter en times spil, men når at få et gult kort tidligt i anden halvleg og går derfor glip af næste weekendens opgør mod rivalerne fra Randers FC.

Magnus Knudsen
Karakter: 2

Usynlig i første halvleg, og generelt en svær kamp for nordmanden der var tvunget til at stå dybt og give plads til Brøndbys offensive kræfter, der uden problemer kunne sende bolde ind i feltet. 

Eric Kahl
Karakter: 2

Han havde flere gode chancer i det første kvarter, hvor han både fik blokeret et skud og sparket bolden i sidenettet. Desværre mangler der stadig slutprodukt på meget af det Kahl sender afsted.

Mikkel Duelund
Karakter: 2

Pillet ud efter 22. minutter på grund af Peacock-Farrells fejl, og vi nåede ikke at se meget af ham i kampens første tyve minutter. 

Mikael Anderson
Karakter: 3

Han var energisk fra start og banens bedste frem til udvisningen. Han viser som tidligere gode takter og er en stor mundfuld for Brøndby forsvaret. Han falder dog ud af kampen efter udvisningen, og må frustreret forlade banen i anden halvleg. Han blev efter kampen fortjent kåret til kampens spiller. 

Patrick Mortensen
Karakter: 2

Svære arbejdsbetingelser for AGF-topscoreren, der nåede at få sendt et enkelt forsøg mod mål. Efter udvisningen blev det ikke til meget tid på bolden og i anden halvleg er han meget alene oppe foran.

Jesper Hansen (Ind: 23)
Karakter: 2

Kommer ind til kæmpe jubel og har en god redning efter en halv time. Han kommer dog til at se lille ud på 0-2 målet, men til hans forsvar retter Mølgaard den af på vej i målet.  Bliver spændende at følge hans “comeback” i de kommende kampe.

Gift Links (Ind: 45)
Karakter: 2

Tilbagevendt fra skade gør han det godt fra anden halvlegs start. Han er udfordrende og bruger sin fart. Får da også meget opmærksomhed fra Brøndby forsvaret og fremtvinger flere frispark, men mere bliver det ikke til. 

Tobias Bech (Ind: 45)
Karakter: 2

Viste god energi fra anden halvlegs start, hvor AGF holdet gjorde god figur, men efter 0-3 målet var det ikke meget vi fik at se til seneste kamps målscorer. Ligesom sine angrebskollegaer var han tit overladt til sig selv. 

Julius Beck (Ind: 62)
Karakter: 2

Dejligt at se det unge midtbanetalent få debut, der efter en times spil får lov til at erstatte Nicolai Poulsen. Desværre en umulig arbejdsopgave han kommer på. 

Mathias Sauer (Ind: 75)
Karakter: UB

Kommer ind til en næsten afgjort kamp, men en god mulighed for den unge midtbanespiller, at få nogle førsteholdsminutter i benene. 

Uwe Rösler
Karakter: 3

Ofrer Duelund ved udvisningen og prøver at forsvare 0-1 stillingen til pause desværre uden succes. Herefter skifter han system til 4-4-1, og De Hviie viser god energi fra anden halvlegs start. Holdet kommer længere op på banen, men desværre falder 0-3 målet tidligt i anden halvleg og gassen går af ballonen. Cheftræneren bruger fornuftigt det røde kort til at give nogle af de unge spillere chancen og muligheden for at få nogle erfaringsminutter.

Karakterskala

  1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.
  2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.
  3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.
  4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.
  5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.