Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

AGF bekræfter forhandlinger med Udinese


| Jonas Roulund |

Det har været tydeligt for de fleste, der har fulgt med i dagens transferhistorier, og nu bekræfter AGF, at der er forhandlinger i gang om et salg af Thomas T. Kristensen til Udinese.

I en selskabsmeddelelse bekræfter AGF her til aften, at der er forhandlinger i gang om et salg af Thomas T. Kristensen til Serie A-klubben Udinese.

Endnu en gang vil salget påvirke regnskaberne i en særdeles positiv retning.

– Såfremt alle parter når til enighed om en aftale, og alle betingelser i aftalen opfyldes, vil det medføre en opjustering af forventningerne for indeværende regnskabsår til et resultat før skat på mellem 65 og 80 mio. kr. i forhold til den udmeldte forventning til årets resultat i Meddelelse nr. 14/2023 pr. 29. august 2023, som var et resultat før skat på mellem 30 og 40 mio. kr., skriver klubben i selskabsmeddelelsen. 

Det stemmer ganske godt overens med rygterne om, at transferen vil ligge i omegnen af 37,5 millioner kroner i straksoverførsel, mens yderligere 22,5 millioner kroner venter i realistiske bonusser, som er bundet op på antallet af kampe, TK spiller over en femårig periode.

Ifølge KSDH’s kilder har TK allerede bestået lægetjekket i Italien, og det er dermed kun formalia, der skiller parterne.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.