Yann Bisseck bliver KSDH’s MOTM.

AGF – AC Horsens: Spillerkarakterer og MOTMDet blev Kevin Yakob, som fik kåringen som kampens spiller på Ceres Park i går, men igen tegner et andet billede sig på sociale medier, hvor målskytten, Yann Bisseck hiver en overlegen sejr hjem i KSDH’s afstemning. Her er KSDH.dk’s spillerkarakterer efter fredagens sejr.

For anden kamp i træk tegner der sig et andet billede på sociale medier i forhold til stationskåringen af kampens spiller mod AC Horsens. Kevin Yakob spillede en fornuftig kamp på midtbanen og fik den officielle hæder, men her på ksdh.dk er det altså Super-Yann, der napper titlen.

Han fik således hele 76 % af stemmerne i gruppen KSDH – Gruppen For AGF Fans, mens Tobias Mølgaard (9 %) og Yakob (7 %) følger i hælene på ham.

AGF-spillernes karakterer mod AC Horsens

Herunder ses redaktionens karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og AC Horsens. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybelse af karakterskalaen nederst.

Jesper Hansen
Karakter: 4
‘Yew’ tager endnu et skridt mod rekorden om flest clean sheets i Superligaen. Endnu en solid præstation, hvor han tager, hvad han skal – og lidt til.

Thomas ‘TK’ Kristensen
Karakter:
UB
Gik desværre i græsset efter 18 minutters spil, og vi må krydse fingre for, at den talentfulde uge herre ikke er ude for længe.

Frederik Tingager
Karakter:
4
Han spiller en bundsolid kamp i AGF’s forsvar, som ikke tillod ACH særligt meget. Flot kamp af Tingager.

Yann Bisseck
Karakter:
5
Kampens spiller. Man kan kun elske Yann Bisseck. Han er ekstraordinært fantastisk. Rent bur og et mål, der reelt set punkterede kampen. Tak for dig, Yann. Ham må vi nyde, så længe vi kan.

Felix Beijjmo
Karakter:
3
En godkendt kamp af Beijmo. Ikke de store fejl, men heller ikke noget særligt præg på kampen. Fungerede særdeles godt sammen med en velspillende Mølgaard.

Kevin Yakob
Karakter:
4
Kevin Yakob var evigt fremdrivende og pågående. Han var kreativ og spillede en flot kamp. Blev kåret til Man of the Match på stadion. Dejligt at se den sprudlende svensker på midten.

Nicolai Poulsen
Karakter:
5
Fejlfri kamp af Polle. Han stod i vejen for næsten alt, brød spillet flot og fordelte bolden fint videre til de kreative kræfter. Ikke en finger at sætte på Poulsens præstation. Han har gang i et flot forår.

Mikael Anderson
Karakter:
3
Ikke nogen dårlig kamp af Anderson, som også er tæt på at komme på måltavlen. Men når vi ved, hvad han kan på sine rigtig gode dage, så manglede det sidste i fredagens kamp. Faldt nogle gange ud af kampen, men godt at have ham tilbage i Start-11 – det giver noget ekstra.

Gift Links
Karakter:
2
Links havde ikke det store at se til defensivt, hvor han aldrig blev udfordret for alvor. Men hans indlæg er for uskarpe. Det gælder både fra hans kant samt på hjørnespark. Ikke nogen stor kamp af den lille sydafrikaner.

Mikkel Duelund
Karakter:
3
Fornøjelse at se Duelund fra start. Det lignede, at det gav Horsens meget at forholde sig til, når både Duelund, Yakob og Anderson var til stede rundt om Mortensen. Desværre faldt Duelund en smule ud i løbet af kampen, men han er stadig en meget spændende kapacitet på AGF’s hold.

Patrick Mortensen
Karakter:
4
I åbent spil er det faktisk ikke nogen god kamp fra vores elskede anfører. Han tabte stort set samtlige dueller og virkede meget klodset. Men et mål og en assist får ham op på et 4-tal. Mål vinder kampe, og det har Mortensen sørget for. Med hans 10. sæsonmål indtager han førstepladsen på topscorerlisten ved siden af Schjelderup, der nu spiller i Benfica i Portugal.

Indskiftere:

Tobias Mølgaard
Karakter: 4

Flot indhop af Mølgaard. Han bidrog med power, energi og fight. Spillede fint sammen med Beijmo i højresiden, og spillede sig bestemt ikke længere væk fra en mulig startplads. Aarhus elsker at se spillere fighte, og det gjorde Mølgaard. Flot kamp.

Erik Kahl
Karakter:
3
Godkendt indhop. Gør ikke det store væsen af sig, men laver heller ingen fejl. Godt at se Kahl tilbage efter en skade i opstarten.
Karakter:
3

Sigurd Haugen
Karakte
r: 2
Han er stadig for uskarp. Han kæmper flot, bidrager stærkt med sin hurtighed og kommer særligt til én fin chance – men han mangler skarpheden. Vi ville alle elske at se Haugen score nogle mål, men det udebliver desværre endnu. Kom igen, Haugen!

Peter Bjur
Karakte
r: UB
Fik debut med to minutter tilbage.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med enkelte fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.