Foto: Matti Kronborg

4. spillerunde blev historisk: Højeste tilskuertal nogensinde


| Jonas Roulund |

Superligaens netop overståede 4. runde blev historisk, da der aldrig har været så mange tilskuere til en spillerunde i efteråret før.

FCK, Brøndby og AGF har ikke overraskende det højeste snit på hjemmebane indtil videre i denne sæson, men alle klubber og fans i landets bedste række kan klappe sig selv på skulderen. Der blev nemlig slået rekord, da hele 75.657 tilskuere overværede de seks kampe i 4. spillerunde.

Rekorden blev sat på trods af, at en lille klub som Hvidovre IF er en del af Superligaen, hvilket gør det hele endnu mere imponerende. AGF’s bidrag til statistikken var de 10.773, som overværede 2-2-opgøret mod Silkeborg IF søndag aften, mens FCK – OB bidrog med flest tilskuere med hele 25.215 i Parken. Brøndby – Lyngby var også en kamp, der skabte god hype, og her var 20.108 på Brøndby Stadion.

Stigende interesse

Generelt er interessen for 3F Superliga-fodbold støt stigende, og i de første fire spillerunder har hele 241.363 tilskuere – svarende til 10.057 pr. kamp – fundet vej til et dansk stadion i den bedste række, hvilket er den tilskuermæssigt bedste start i Superligaens historie.

I Aarhus har vi indtil videre leveret 12.215 tilskuere mod VB, 9774 mod FCN og 10.773 mod SIF. Herudover var 5.771 tilskuere på plads, da AGF gæstede Hvidovre i begyndelsen af måneden.

På søndag venter OB på Nature Energy Park, og der er stadig pladser at finde, så kom med og bak op – det er det hele værd!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.