• Forside
  • AGF Nyheder
  • Reportage: Forløsende sejr til studiernes tribunefest på Ceres Park

Foto: Kronborgfotos

Reportage: Forløsende sejr til studiernes tribunefest på Ceres Park


| Clovis Lukunku | ,

Natten havde ramt Aarhus, og mange studerende kom drønende på stadion og skabte en flot kulisse. Det hele kulminerede sent mandag aften med en dramatisk sejr over Kronjyderne, der sikrer arbejdsro og topsk. 

Det starter egentlig meget stille og roligt, da jeg tager transporten ud med stadion, men fra Park Allé ud til Stadion Allé bliver bussen stormet af vilde, passionerede og meget engagerede AGF-fans.

– Kom så De Hviie!, råbes der imellem de larmende folk i bussen, mens chaufføren bringer os nærmere Ceres Park.

Jeg står blandt rigtig mange unge studerende, som kommer i store flokke mod stadion. Ved fanzonen er der stillet telte op til fejring af studiernes festdag. Jeg kommer relativt hurtigt ind på stemningsafsnittet og forkæler mig i en mørk oktober aften med frankfurter og Faxe Kondi.

Kom så med den sejr! Lad os knække ligaen midtover!

Tribunefest og sublim opbakning

Jeg prøver i dag noget usædvanligt ved at spørge om et interview, og de altid taleglade GF-fans stiller sig gerne til rådighed.

Selvtilliden er ikke til at tage fejl af – lillebror skal ha’ tæsk!

Der er rigtig godt fyldt op på øvre, og igen gør vi det fremragende, når vi tager imod vores spillere til opvarmning. Kampen sættes i gang, og jeg skal love for, at der bliver taget godt fat om hinandens skuldre, mens der hoppes løs.

 

Stemning tager endnu et skridt opad, da Janni Serra for anden kamp i træk på hjemmebane bringer jubel blandt fansene, og der omfavnes og hoppes, mens alle stråler af overskud! Jihaaa let’s go!

Janni Serra scorer mod Randers FC.
Foto: Kronborgfotos

Men ak… En ægte AGF-fortælling indeholder jo per automatik også modgang, og få minutter senere scorer Randers på straffes.

Støtten fra lægterne fortsætter dog ufortrødent, mens frustrationen over kampens dommer breder sig på tilskuerrækkerne.

 

Dog anfægter det stadig ikke stemningen på stemningstribunen, og vi får afsunget en række dejlige hymner med pondus i. Det er “Heey Aarhus GF”, “Vi er dem fra Aarhus og vi elsker AGF!” og “Vi står her nu igen!”, som bliver sunget.

Og så kommer den… Links’ lækre aflevering, Brandhofs utrolige lob, Bechs hovedstød ooooog… SCORING I AARHUS!

Tobias Bech jubler efter en scoring på hjemmebane.
Foto: Kronborgfotos

– Vi gør det!, Vi gør det!, råber jeg til min sidemand, der danser rundt med en øl i hånden. 2-1 til AGF efter 85 minutter!

Efter den forløsende scoring af Bech, så gynger det, og man kommer rundt i hele den positive del af følelsesregistret.

Hele stadion hopper, men i de døende minutter går det helt amok!

Et vildt frispark for tidsudtrækning trækker nerverne i laser, Brandhof får rødt kort, vi gjalder på dommeren – luk nu dette show ned!

Og det gør han så!

Vigtig sejr, og man kan mærke glæden i anledning af studiernes tribunefest!

Masser af fede reaktioner

Efter kampen, mens folk ligeså stille bevæger sig hjemme mod de varme huse, så får jeg held med at lave et interview med to fans om kampen.

Denne sejr giver helt klart folket et rygstød og tro på, at det hele nok skal gå. Nu må vi hjem og gøre klar til pokalkamp.

Vi ses snart igen!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.