Skip to main content


Lyngby BK – AGF: Spillerstatistikker og kampens spiller


| Kristian Kristensen |

De Hviie spillede for anden gang i træk i uafgjort i en halvkedelig affære, da hverken Lyngby eller AGF lykkedes med at score i søndagens Superligaopgør på Lyngby Stadion. Her får du iøjnefaldende spillerstatistikker og kåring af kampens spiller.

Der var 2.000 flotte AGF’ere i Lyngby, så på lægterne var alt igen som det skulle være, men det blev dog ikke den mest mindeværdige kamp for AGF, da Lyngby holdt De Hviie fra fadet og sikrede et slutresultat uden scoringer.

AGF har efter fem sejre i streg spillet de sidste to kampe uafgjort, men er fortsat på ligaens andenplads.

I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans er det Frederik Tingager, der vinder afstemningen om at blive Kampens Spiller med hele 70 % af stemmerne. Felix Beijmo kommer på andenpladsen med 8 % af stemmerne, mens Jesper Hansen får tredjepladsen med 7 % af stemmerne.

Foto: KSDH.dk

Iøjnefaldende spillerpræstationer

AGF kom desværre ikke tilbage på sejrskurs søndag eftermiddag, da det endte med en deler. AGF havde alligevel flere muligheder for at vinde kampen, og især til sidst kunne AGF har taget de tre point. AGF havde 1.60 xG mod Lyngbys 0.13 xG. Boldbesiddelsen fordelte sig med 74 % til AGF, der også havde flest skud med hele 15 skud mod Lyngbys fem skud.

Frederik Tingager fortsætter med de gode præstationer for AGF. Han er uden diskussion en af de vigtigste spillere på dette AGF-hold, hvilket han beviste igen i Lyngby. Frederik Tingager var en god styrmand i forsvaret, og sammen med AGF-defensiven holdt han Lyngby på få chancer. Han dominerede defensivt med seks tilbageerobringer og var samtidig meget boldfast. Med hele 115 boldberøringer og afleveringssuccesrate på 90 %, hvor 100 af hans 111 afleveringer ramte plet, var han en vigtig del af holdets opbygningsspil. Det blev desuden til nul boldtab fra fyrtårnet.

Frederik Tingager ankommer til Ceres Park.
Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos

Felix Beijmo spillede også en god kamp i både forsvar og angreb. Med fem tilbageerobringer bidrog han til at holde nullet, og han var også med til at skabe chancer fremad banen. Beijmo leverede en forventet assist på 0,35 xA og havde en flot afleveringsprocent på 88 % med 46 ud af 52 afleveringer. Derudover sendte han otte præcise afleveringer ind i sidste tredjedel og leverede tre ud af tre præcise lange bolde. En rigtig stærk kamp af den svenske back.

Jesper Hansen var sikker i målet, selvom han ikke blev testet meget af Lyngby. Den rutinerede keeper havde kun to redninger i kampen, men viste ro og sikkerhed i sine aktioner. Med fødderne var han også solid, hvor han ramte 34 ud af 39 afleveringer præcist. Hansen fortsætter med at være en tryg sidste skanse for AGF.

Den knapt så iøjnefaldende

Tobias Bech havde en anonym kamp og formåede ikke at vise det niveau, han tidligere har præsteret. Med blot 32 boldberøringer og en xG på 0,14, formåede Bech ikke at skabe de store chancer, og hans to skud førte ikke til noget nævneværdigt. Det var en kamp, hvor Bech aldrig rigtig fik sat sit aftryk, og forhåbentligt hæves niveauet i de kommende kampe, og vi ser den Bech, som vi plejer.

Tobias Bech efter nederlag mod SIF
Foto: Laura Hjørringgaard/Hjørringgaard Photo

AGF er stadig indehaver af 2. pladsen, så alt ser ganske fornuftigt ud forud for næste Superligarunde, hvor Randers FC venter på Ceres Park.

Kilde: Fotmob.com.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle