Truppen mod FCK: Ingen AGF-debut til Bror Blume

AGF får besøg af FC København i Superligaen søndag d. 4. marts kl. 16.00 i Ceres Park. Kampen fungerer som mindekamp for klublegenden Bruno Jensen, og opgøret mod FCK bliver samtidig AGFs kamp nr. 800 i Superligaen.

Cheftræner David Nielsen har udtaget 19 spillere til morgendagens opgør mod de regerende mestre fra FCK, og der er ikke fundet plads til den nyeste mand i truppen, Bror Blume.

Blume afslørede ellers på sin første arbejdsdag på Fredensvang, at han den seneste måned har holdt formen ved lige i fitnesscenteret, men han får tilsyneladende brug for mere tid på træningsbanen, før han er klar til at træde ind i kamptruppen.

Ude af truppen er også Steffen Rasmussen, Niklas Backman, Jakob Ankersen og Frederik Møller, som sidder over med skader. Til gengæld er der igen fundet plads til Martin Spelmann, der senest sad ude med karantæne, da AGF spillede 1-1 i Horsens.

Der skal sorteres endnu en spiller fra inden den endelige 18-mands trup er udtaget.

 

AGF truppen mod FC København

Aleksandar Jovanovic
Kasper Thiesson Kristensen
Dino Mikanovic
Mikkel Rask
Casper Højer Nielsen
Pierre Kanstrup
Jesper Juelsgård
Daniel A. Pedersen
Björn Daniél Sverrisson
Mustafa Amini
Martin Spelmann
Jens Stage
Adama Guira
Mustapha Bundu
Tobias Sana
André Riel
Martin Pušić
Kasper Junker
Magnus Kaastrup

 

AGF fortsat ubesejret i foråret

Top 6 glippede formentlig for AGF, da Kjartan Finnbogason sendte kuglen i nettet i det 94. minut for AC Horsens. Målet kostede AGF to point, men det kostede dog ikke AGF-holdet dets status som ubesejret i foråret.

Finnbogasons mål var samtidig det første mål AGF lukkede ind i foråret. 0-1 mod Hobro, og 0-0 mod hhv. SønderjyskE og Lyngby var resultatet af de tre første kampe, og derfor var det bidende ærgerligt, at islændingen fandt vej til netmaskerne.

Om ikke andet, så er AGF stadig ubesejrede i foråret, og det samme kan man ikke sige om søndagens modstander FC København.

Københavnerne har nemlig haft en forfærdelig start på 2018, hvor de først blev slået ud af DBU Pokalen hjemme i Parken mod Brøndby. Herefter blev FCK sat eftertrykkeligt på plads af Atletico Madrid i Europa League, og efterfølgende tabte de i Herning til FC Midtjylland.

FCK fik dog oprejsning senest mod Hobro i en svær udekamp, som var præget af hårdt vejr og en ekstremt dårlig og frossen bane. De scorede begge mål ved Viktor Fischer og Rasmus Falk indenfor få minutter, og viste ellers ikke meget andet over de 90 minutter i Hobro.

Senest AGF og FCK tørnede sammen d. 22. oktober 2017, blev det til en 4-0 sejr til københavnerne i Parken, så der er i den grad revanche på spil for De Hvide.