Krigeren Niklas Backman scorer for AGF (foto: Jesper Zacho)

Truppen mod AaB: Backman er tilbage

David Nielsen har udtaget kamptruppen til morgendagens brag mod AaB på Ceres Park, og her er der glædeligt gensyn med Niklas Backman.

Niklas Backman gik under tilnavnet "Batman" i sin tid hos AIK Stockholm pga. sin fremflyvske og aggressive forsvarsstil, og han er bestemt ikke typen der trækker sig i en duel om bolden.

For nyligt kostede den kompromisløse forsvarsstil den svenske kriger et brækket kindben i en luftduel, men i morgen kan Backman igen trække den hvide trøje over hovedet, og samtidigt give nyt liv til det gamle øgenavn, Batman.

Niklas Backman er nemlig igen med i AGF-truppen mod AaB, men skal dog spille med en beskyttelsesmaske, som uden tvivl giver stærke associationer til Bruce Waynes karakteristiske Batman-maske.

artiklen fortsættes forneden...

Niklas Backman iført beskyttelsesmaske (foto: AGF.dk)

 

Bror Blume kan få debut

Bror Blume har stadig til gode at få debut for AGF, men den kan komme i morgen, da Bror har fået genvalg af David Nielsen ift. seneste kamp mod OB.

Derudover er André Riel tilbage i truppen, da Kasper Junker har karantæne, og Kasper Thiesson Kristensen afløser Steffen Rasmussen på bænken hos De Hvide, da "Staff" er ude med en mindre forstrækning.

Jakob Ankersen, Frederik Møller og Alexander Juel Andersen er stadig ikke klar til kamp.

AGFs trup mod AaB:

Aleksandar Jovanovic
Dino Mikanovic
Niklas Backman
Daniel A. Pedersen
Mustafa Amini
Martin Spelmann
Tobias Sana
Jens Stage
Casper Højer Nielsen
Adama Guira
Jesper Juelsgård
Mustapha Bundu
André Riel
Pierre Kanstrup
Bror Blume
Kasper Thiesson Kristensen
Martin Pusic
Magnus Kaastrup