Foto: Matti Kronborg

Mikael Anderson: – Jeg går faktisk efter kassen


| Thomas Vedel |

Mikael Anderson blev matchvinder i aftes i Aalborg, da han sendte bolden i kassen direkte på hjørnespark. Og målet var ingen tilfældighed, afslørede Anderson efter slutfløjtet.

AGF har efterhånden lavet et par mindeværdige mål i Aalborg på hjørnespark. De fleste husker nok dengang Steffen Rasmussen sneg sig med frem i de døende sekunder på Aalborg Portland Park og udlignede til 2-2 ved at heade bolden i kassen.

“Hvor er det sindssygt! Fuck hvor er det sindssygt”, skreg Peter Graulund i mikrofonen fra sin plads i kommentatorboksen. Legendariske scener.

I går scorede De Hviiie så endnu et mildest talt mindeværdigt mål på hjørne i Aalborg. Denne gang ved Mikael Anderson som efter 65 minutter sendte bolden direkte i AaB-rusen fra en position ved hjørneflaget lige foran AGF’s medrejsende fans. Et uhyre vigtigt mål vi nok alle sent vil glemme.

Stormen Otto, som piskede henover Aalborg under samtlige 90 minutter plus det løse, spillede selvfølgelig en rolle i scoringen. Men det var ingen tilfældighed, at bolden endte med at gå i mål, afslørede Mikael Anderson i minutterne efter slutfløjtet overfor Viaplay.

– Jamen jeg fornemmer, at der er godt med vind, så der er mulighed for at score. Så jeg går faktisk efter kassen og håber på, at den går ind. Så heldigvis for dét, så gjorde den det, sagde Anderson, mens AGF-fansene i baggrunden taktfast og højlydt sang “lå-lå-lålålålå, Mikael Anderson”.

Matchvinderen var heller ikke sen til at rose de medrejsende AGF-fans:

– Det er dejligt at slutte sådan en forfærdelig fodboldkamp af med tre point og et mål. Og ja, for at give tilbage til de fans, som står bag målet. De har sgu fortjent tre point, og de møder talstærkt op til sådan en…. ja, hvad kan man kalde sådan en aften som i aften? Det er pissekoldt, og det blæser ad helvede til. Så jeg er virkelig stolt af, at de gider tage turen fra Aarhus til Aalborg. Så at give dem tre point, ja, det er sgu dejligt!

AGF fans hænger i nettet i Aalborg
Ekstatiske AGF-fans jubler i Aalborg fredag aften (Foto: Matti Kronborg)

Med fredagens sejr i Aalborg er AGF nu på fjerdepladsen i Superligaen inden resten af kampene i 18. spillerunde afvikles søndag og mandag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.