KSDH.dk erfarer: AGF lune på ung Ajax-danskerDer sker ikke meget her i vinterpausen, og savnet til Superliga-bold bliver større og større. Ikke desto mindre, så har kilder omkring KSDH.dk hørt nyt på transferfronten. AGF er angiveligt meget interesseret i det tidligere AC Horsens-talent, Jeppe Kjær.

Jeppe Kjær blev tilbage i september 2020 solgt fra AC Horsens til Ajax Amsterdam for omkring 15 mio. danske kroner. Allerede dengang skulle AGF og Jeppe Kjær havde været i dialog, men han endte med at tage til den hollandske hovedstadsklub, hvor han har repræsenteret klubbens ungdomshold.

Nu skulle AGF altså være meget interesseret i at hente den 18-årige kantspiller hjem til Danmark. Kjær er tiltænkt at skulle give AGF en ny dimension i det offensive spil, da holdet som bekendt har spillet med wingbacks – og ikke decideret kantspillere.

Her ønsker Uwe Rösler altså flere tangenter at spille på, hvor Kjær er et varmt emne.

Yderligere kan det nævnes at AGF’s talentchef, Jesper Ørskov, er tidligere agent til den unge kantspiller, hvilket måske kan blive belejligt i takt med en mulig transfer.

Jeppe Kjær har, ifølge Transfermarkt.com, kontrakt i Ajax indtil sommer, hvorfor der dermed blot er et halvt år til kontraktudløb. Dette kan meget vel betyde, at Kjær kan hentes til en forholdsvis pæn pris.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.