KSDH.dk åbner nyhedsproduktionen

Velkommen til KSDH.dk - Aarhus' nye portal for AGF nyheder og debat på nettet.

I dag, d. 27. februar 2018, åbner KSDH.dk officielt nyhedsproduktionen. Her på KSDH.dk vil du i fremtiden kunne læse daglige nyheder om AGF, klubbens spillere, trænere, fans og hvad der ellers rører sig i klubben fra Fredensvang.

AGF er en klub under kraftig udvikling i øjeblikket, hvilket bl.a. illustreres af skabelsen af et nyt klubhus på Fredensvang, en tiltagende politisk debat omkring et fodboldstadion til Aarhus, og selvfølgelig den udvikling klubben har været igennem i de seneste par år i den sportslige stab og på direktionsgangen.

AGF er, som Riddersholm gang på gang udtrykte det, midt i en proces, og vi går forhåbentlig spændende tider i møde som fans af De Hviiie. Dét glæder vi os til at være med til at dække her på KSDH.dk i de kommende måneder og år.

 

KSDH.dk er under udvikling

Mens fodboldklubben AGF befinder sig midt i en langstrakt udviklingsperiode, gør KSDH.dk reelt det samme. KSDH-hjemmesiden tog sine første spæde skridt allerede i 2016, men altså først nu, primo 2018, er vi klar til at dele vores arbejde med alle andre 'GF'ere.

KSDH.dk og vores sociale medier drives i øjeblikket af to ulønnede AGF-fans, som kører KSDH-platformen som et passions-projekt i ellers travle hverdage som familiefædre og fuldtidsansatte i mediebranchen.

KSDH.dk er altså et fritidsprojekt med ambitioner, og vores mål er - kontinuerligt - at udvide hjemmesiden med mere 'GF-relevant indhold.

 

Følg AGF løbende her på KSDH

AGF spiller næste kamp i Superligaen allerede i aften, og den kamp kan du læse mere om her på KSDH.dk både før og efter kampen, hvor vi følger op på reaktioner og interviews.

Vi håber, at du vil nyde at læse med på KSDH.dk i fremtiden, og kan du lide, hvad du ser, er du selvfølgelig velkommen til at "Synes godt om KSDH.dk" på facebook, ligesom flere end 1100 andre 'GF'ere allerede har gjort.

God kamp i Horsens!

#KSDH