Kevin Diks første interview i AGF trøjen (foto: AGF TV)

Kevin Diks' første interview i AGF-trøjen: Jeg er en offensiv back

AGFs spritnye signing, Kevin Diks, har allerede været igennem interviewmøllen hos AGF TV. Mød vores nye forsvarsspiller her.

Det er kun få minutter siden, at AGF offentliggjorde lejeaftalen med den 22-årige Kevin Diks som kommer til på en ét-årig lejeaftale med Fiorentina. Kevin Diks kalder valget af AGF for "et let valg" og "det rigtige valg" i sit første interview i den hvide trøje:

"AGF var for mig det rigtige valg, og den klub som vil give mig selvtillid, og som har tillid til mig og at jeg vil komme tilbage stærkere, end jeg var før. Som folk ved var jeg skadet i lang tid, og har ikke altid truffet den rigtige beslutning omkring andre klubber. Men nu vil jeg glemme alt det, og hvad der er sket. Og jeg er virkelig glad for at AGF giver mig denne her mulighed for at komme tilbage", siger Diks.

Da intervieweren beder Diks sætte ord på sine spillestil, lyder det fra den 22-årige:

"Jeg er højre back, meget offensiv. Jeg er fra Holland, og vi kan lide at spille fodbold. Men jeg er ikke kun offensiv-offensiv, jeg kan også spille godt defensivt. Jeg vil sige jeg er en mixed-spiller på højre back, som kan tage sin mand og slå kampen ihjel. Jeg har allerede en del erfaring. Jeg er 22 år men har allerede spillet en del kampe på topniveau i Holland og andre vigtige turneringer", siger han med et smil.

Se hele interviewet her på AGF.TV, hvor han også fortæller lidt om sit kendskab til den danske Superliga: