Jovanovic vender tilbage til AGF på lejeaftale

AGF bliver ved med at overraske på sidstedagen af transfervinduet. Aleksander Jovanovic vender tilbage til AGF-målet på en lejeaftale i resten af 2019.

"Jova" skiftede i sommeren 2018 Fredensvang og Superligaen ud med La Liga og SD Huesca, hvor han nåede at vogte stængerne i 12 kampe i den bedste spanske række. Herefter rykkede Huesca ud af La Liga. Nu venter der så et comeback hos AGF, hvor det gælder om at få spilletid på et højt niveau.

Der er blevet plads til "Jova" i AGF-målet efter William Eskelinen pådrog sig en skade i søndagens kamp mod Esbjerg. Derfor reagerede man hurtigt på Fredensvang og hentede Jovanovic hjem til Aarhus på en lejeaftale der løber året ud.

"Med en lidt usikker tidshorisont på William Eskelinens skade, så tager vi ingen chancer, hvorfor Jovanovic støder til os nu. Han er en perfekt mand at få ind nu. Han kender klubben, omgivelserne og trænerstaben, og han får derfor let ved at træde ind i truppen. Så i den situation vi nu er kommet i, så er det en god løsning for os på den korte bane, og vi ser frem til gensynet med Jovanovic, der var en afholdt spiller og holdkammerat, sidst han var i AGF", siger sportschef Peter Christiansen til AGF.dk.

Hovedpersonen selv, Jovanovic, glæder sig også til at spille for De Hviiie igen:

"Jeg er meget glad for udsigterne til at komme tilbage til AGF, hvor jeg havde en rigtig god tid i klubben, da jeg var her sidst. Jeg ser frem til at bidrage til holdet og til den talentfulde gruppe af målmand, der er i AGF. Og så glæder jeg mig ikke mindst også til at se de fantastiske tilhængere og Ceres Park igen - jeg kan ikke vente med at komme i gang", siger Aleksandar Jovanovic.

 

 

AGF byder en Jovanovic tilbage i målet i resten af 2019. (Foto: AGF.dk)