Jovanovic interviewes af AGF TV efter OB-kampen

Jovanovic, Mikanovic og Stage på Rundens Hold

Der blev plads til tre AGF'ere på Rundens Hold på tværs af kåringerne hos Superliga.dk og TipsBladet efter sidste spillerunde.

Jens Stage blev matchvinder for AGF i 0-1 sejren i Odense, og spillede generelt en flot kamp indtil han blev pillet ud kort før tid til fordel for friske kræfter.

Derfor er Jens Stage ikke overraskende en del af Rundens Hold hos Superliga.dk, der også har fundet plads til Dino Mikanovic, som ellers blev genstand for en del ballade, da han efter kampens slutfløjt fik gemytterne i kog på EWII Park.

artiklen fortsættes forneden...

KSDH.dks Facebook side stemte flere på Jovanovic som kampens spiller i Odense, og han fik også en plads på Rundens Hold hos TipsBladet, sammen med Jens Stage, hvilket er tredje gang "Jova" snupper pladsen mellem stængerne på ugens bedste Superliga-hold.

I sidste måned blev Jovanovic ydermere kåret til månedens målmand i Superligaen.

 

Jovanovic: - Det bedste er at holde nullet

Jovanovic spillede en afgørende rolle i AGFs 0-1 sejr fredag aften i Odense, da han med flere gode aktioner var med til at holde fynboerne på nul scoringer i kampen. Det var samtidigt Jovanovics fjerde clean sheet i foråret, og det 8. rene bur i 20 kampe. 

Det var også en glad "Jova", som efter kampen gav interview til AGF TV:

"Det var en perfekt kamp for os. Vi fortjener de her tre point, for vi har spillet så godt i de sidste tre kampe, men uheldigvis fik vi ikke tre point. I dag, efter en f... god kamp af os alle, tager vi de her tre point, og nu venter der én mere kamp mod Aalborg i næste uge", sagde den landsholdsaktuelle serber, som i den grad bejler til en plads i Serbiens VM trup til sommer med sine seneste præstationer for De Hvide.

"Jeg kan sige, at det var mit fjerde clean sheet. Desværre gik der mål ind på os i de sidste sekunder mod Horsens, og også mod København i de sidste 5-6 minutter. I dag holdet vi nullet. For mig, og for de fire sidste gutter, er det altid det bedste, når vi holder nullet", sagde AGFs formstærke og selvtillidsfyldte førstekeeper.

Se hele interviewet fra i fredags med Jovanovic her: