Aleksandar Jovanovic (foto: AGF TV)

Jovanovic: Det er som at være hjemme i mit eget hus

En af de helt store bomber i transfervinduet var selvfølgelig lejemålet med Aleksandar Jovanovic, som er tilbage i AGF, hvor han skal vogte stængerne frem til nytår. AGF TV har talt med "Jova" om, hvordan det er at være tilbage i AGF.

"Det er rigtig dejligt. Jeg er meget glad for at være tilbage. Jeg føler det er ligesom at være hjemme i mit eget hus", siger Jovanovic, som iflg. eget udsagn ikke får brug for nogen særlig tilvænningstid i klubben.

"Alt er perfekt, og jeg har ikke brug for så meget tid til at tilpasse mig, fordi jeg kender næsten halvdelen af holdet, hvis man sammenligner holdet med for et år siden. Alt er fint for mig. Jeg nyder det. I dag er min anden træning med holdet, og tiden går".

Glæder sig til at spille for fansene igen

Mange AGF-fans glæder sig unægteligt til at byde Jovanovic velkommen tilbage på Ceres Park, hvilket altså sker i morgen, søndag, når AaB kommer på besøg. Gensynsglæden er dog gensidig, for "Jova" glæder sig også til at hilse på AGF-fansene, som han uden at blinke kalder for "de bedste i landet".

"Selvfølgelig. Jeg ser frem til at se fansene på Ceres Park. Forhåbentlig bliver det foran et fyldt stadion, og det er min første kamp selvfølgelig. Jeg glæder mig til at spille for fansene, for de er med sikkerhed de bedste i landet".

Jovanovic fortæller endvidere, at han er sulten efter at spille for De Hviiie igen, og at han er en klar til at hjælpe klubben på vej mod målet om Top 6 i år, selv om han som udgangspunkt kun er tilbage i Aarhus frem til nytår.

"Ja, jeg er mere erfaren fyr nu, fordi det sidste år har jeg spillet en masse kampe på et af de højeste niveauer i verden, og jeg kan sige, at jeg er meget sulten, og jeg vil hjælpe holdet med opnå nogle mål for i år. Målet er Top 6, som er normalt for denne her klub, og hvis vi laver nogle gode resultater frem til nytår, så vil det være en god mulighed for os for at slutte blandt de seks første, og så spille playoffs (mesterskabsspillet, red.).

Ydermere fortæller Jovanovic, at han har trænet med Huesca de seneste to måneder, og at han føler formen er helt på plads:

"Jeg er i rigtig god form. Jeg har trænet med Huesca i to måneder. Vi startede tidligt, d. 8. juli. Sæsonen begynder lidt sent, i slutningen i august. Så jeg er i god form, og nu træner jeg med holdet og alt er fint. Jeg ser frem til på søndag, og forhåbentlig laver vi et godt resultat mod en god modstander".

Læs også: AGF - AaB: De Hviiie kan tangere 34 år gammel clean sheet-rekord

Se hele interviewet hos AGF TV her: