Jens Gjesing (foto: AGF TV)

Jens Gjesing: Jeg har hørt David Nielsen frygter os lidt

Eks-AGF'eren Jens Gjesing står i spidsen for VSK Aarhus, hvor han i dag slår sine folder som cheftræner for klubbens førstehold. Garvede 'GF-fans vil huske Jens Gjesing fra sin tid hos De Hviiie hvor han spillede fra 1997 til 2011 og lystrede kælenavnet "Mubas".

Gjesing har altså tilbragt en stor del af sit fodboldliv på Fredensvang, og siger i et interview med AGF TV, at han, naturligvis, stadig er glad for klubben.

"Jamen, jeg er vel bare glad for klubben. Det er gået mere over i at være... Det er ikke så meget dem der er der længere, men det er egentlig bare selve klubben. Det relaterer også lidt tilbage til min ungdom i klubben, som har fyldt og betydet meget. Når man har været så lang tid et sted, og fået sin anden opdragelse i en klub, så kommer man ikke udenom, at så fylder det rigtig meget. Og der mange gode minder, flest gode minder, jeg har fra AGF-tiden", siger Gjesing.

Adspurgt om han tror der er nogle AGF-fans som stadig kan huske ham, siger han:

"Ja, for fanden... Jeg kan faktisk ikke huske, om jeg rent faktisk har en sang. Men mon ikke de mest trofaste - og det har de jo trods alt ry for at være derude - husker lidt. Det vil jeg da tro".

Herudover sætter Jens Gjesing ord på VSK Aarhus' ønskede spillestil, og kampens betydning for en lille klub som VSK Aarhus, der nu får besøg af Byens Hold fra Fredensvang i pokalturneringen.

"Nu har jeg hørt, at David (Nielsen, red.) frygter os lidt, så jeg tænker at det skal vi bare udnytte, og så kommer vi buldrende fra første fløjt. Det er der ingen tvivl om", siger Gjesing som glæder sig til at se AGFs fans igen og til at se sine egne spillere i sådan en kulisse.

Se hele interviewet med Jens Gjesing her: