Gift Links (foto: AGF.dk)

Gift Links vil bruge AGF som springbræt til bedre ligaer

Gift Links ankom i går til Danmark, da sydafrikaneren placerede sine forhåbentlig giftige fødder på jysk jord i Billund Lufthavn. Nu er det formentlig kun et spørgsmål om ganske kort tid, før vi får de første smagsprøver på den 20-årige venstrefløjs evner med bolden.

Artiklen fortsættes forneden...

 

"Enhver spillers drøm at forlade hjemlandet"

Gift Links har brugt de seneste uger som en del af Bafana Bafanas U23-landshold, hvor holdet via en sejr over Zimbabwe netop har kvalificeret sig til U23 Africa Nations Cup. Her gælder det kvalifikation til OL 2020 i Tokyo. 

I forbindelse med kvalifikationen til U23 Africa Nations Cup var Gift Links igennem interviewmøllen hos det sydafrikanske medie, SowetanLIVE, som spurgte ind til Links' forventninger til fremtiden hos AGF og karrieren i almindelighed.

"Det er enhver spillers drøm at forlade hjemlandet og prøve sit held af i udlandet, så jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er stadig ung, og jeg tror det vil hjælpe mig til at komme til bedre ligaer i fremtiden, at jeg tager dertil i denne alder", sagde Links.

Links har tidligere haft et kort ophold i Egypten hos Pyramids FC, hvor han spillede 13 kampe og lavede en enkelt assist. Ingen mål. Men selvom Links ikke helt slog til i Pyramids FC, og skiftede tilbage til sydafrikansk fodbold og Cape Town City FC, mener han at udlandsopholdet i Egypten har forberedt ham til fremtiden i europæisk fodbold.

"At spille i Egypten hjalp mig virkelig meget, fordi jeg boede langt væk fra min familie. Nu er jeg stærkere, så når jeg rejser til Danmark, ved jeg hvad jeg kan forvente", tilføjede sydafrikaneren, som har fået en 5-årig kontrakt med AGF.

Læs hele historien her hos SotewanLive