Alex Gersbach (foto: AGF.TV)

Gersbach: Jeg vil tilbage på banen og bidrage til holdet

23-årige Alex Gersbach kom til AGF sidste sommer fra NAC Breda i Holland, hvor han var tiltænkt at skulle fungere som backup til Casper Højer på venstreback. I sin første tid i AGF har Alex Gersbach dog været plaget af skader, og det blev således kun til fire kampe i Superligaen i sidste sæson.

I alt fik australieren kun 37 minutter på banen som indskifter mod FCK, AaB, OB og FC Midtjylland. Til gengæld blev det til fuld spilletid i AGFs tre første kampe i Sydbank Pokalen, hvor han spillede 120 minutter mod både Marstal/Rise og VSK Aarhus samt 90 minutter mod OB. I pokalen blev det til to mål ude mod Marstal/Rise samt en assist mod VSK Aarhus fra australierens side.

Heldigvis tyder meget nu på, at Alex Gersbach snart kan være tilbage på banen for AGF i årets Superliga.

"Jeg har det godt. Jeg får det bedre hver dag. Det har været nogle frustrerende måneder efter Corona-pausen. Tingene er ikke gået efter planen, og jeg har haft nogle problemer med min lyske. Men ja, jeg er tilbage på banen nu, og jeg har været inde og ude af træning, hvilket har været en smule frustrerende, og nu er jeg sikker på at vi er på rette spor. Jeg skulle gerne være ude på banen snart", siger han til AGF.TV, og sætter flere ord på frustrationen ved at sidde ude med en skade.

"Det er svære tider i øjeblikket. Verden går igennem en stor stressende ting (Corona-pandemien, red.). Ikke at være i stand til at træne og gøre mit arbejde er virkelig frustrerende. Jeg bliver betalt for at spille fodbold, og når jeg er i fitness-centeret hver dag, føles det som om jeg ikke bidrager til holdet og klubben."

Omkring målsætningen for den nærmeste fremtid siger Gersbach:

"At komme tilbage i fuld træning med holdet, hvilket jeg tror sker meget snart. Og at komme tilbage på banen og prøve at bidrage til holdet, om det så er på bænken, i startopstillingen eller at arbejde mig tilbage på holdet. Jeg vil bare være en del af det igen. Vi har ikke rigtig sat en tidsramme på tingene, det vil fysioterapeuterne ikke gøre, men jeg tror, I kan forvente at se mig tilbage og involveret meget snart."

Se interviewet her med Alex Gersbach hos AGF.TV