Jens Stage interviewes af AGF TV (screenshot: AGF TV)

Forfrossen Stage: - Jeg kunne knapt nok se noget på banen

AGF fik kun det ene point med hjem fra Horsens i aftes, men det kunne være blevet til mere, og det ærgrer naturligvis David Nielsen og spillertruppen.

Jens Stage stod på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og fik med en skæv yderside sendt bolden i Horsens-målet allerede efter en håndfuld minutter til en aarhusiansk 0-1 føring. Det lignede længe, at det skulle blive kampens enlige scoring, men sådan skulle det altså ikke gå.

AGF TV bad efter kampen De Hviiies målscorer om at forholde sig til Horsens' udligningsmål i kampens allersidste sekunder.

"Jeg kan ikke huske det. Jeg kan knapt nok se noget inde på banen", sagde Stage tydeligt påvirket af kulden foran det rullende kamera og fortsatte:

"Sneen... den vælter ned, og jeg er egentlig sikker på, at vi har vundet kampen, men det må man aldrig tro, og det går ud over os i dag".

 

"Få den hugget af helvedes til"

Adspurgt om AGF'erne kunne have gjort mere for at forhindre den sene udligning, siger Jens Stage med kuldebævrende stemme:

"Ja, man kan jo altid være bagklog. Jeg kan ikke huske målet helt, men set i bagklogskabens lys, skal vi jo bare holde bolden oppe på deres halvdel, eller få den hugget af helvedes til, men altså... det sker, og det er mega træls i dag".

For Jens Stage var der tale om forårspremiere i Superligaen, og han var naturligvis ikke helt utilfreds med sin egen indsats.

"Den var ok i første halvleg, hvor jeg har kræfter, og vi kæmper godt, og jeg synes egentlig også, vi skaber de chancer der skal til for at lave et mål mere. Jeg synes også, jeg bidrager med hårdt arbejde, og det man kan forvente af mig, men i anden halvleg går gassen lidt af ballonen - især for mit eget vedkommende - og det er jeg lidt træt af", slutter den bundfrosne Jens Stage af.

Du kan se hele indslaget på AGF TV forneden, hvor David Nielsen også sætter ord på præstationen i Horsens i aftes.