Foto: Kronborgfotos

FCK – AGF: Spillerkarakterer og MOTM


| Mikkel Gyngstrup | ,

AGF skulle genrejse sig selv efter blamagen i Farum, da FC København åbnede portene til Parken søndag aften. Det var naturligvis en svær kamp, da vi sjældent render fra Parken med tre point – dog får vi altid dramatiske opgør derovre, hvilket også blev tilfældet denne gang, da AGF måtte se sig besejret med 3-2. Her er spillerkarakterer og kåring af Kampens Spiller.

I facebook gruppen “KSDH – gruppen for AGF fans” er den nordirske målmand, Bailey Peacock-Farrell, kåret som kampens spiller. Det gjorde han med 48 % af stemmerne. På andenpladsen finder vi Mads Emil Madsen med 22 %, mens Gift Links indtager tredjepladsen med 13 % af stemmerne.

Magnus Knudsen i kamp mod Rasmus Falk og FCK.
Foto: Kronborgfotos

AGF-spillernes karakterer mod FC København

Herunder ses karakterer til AGF-spillerne i opgøret mellem AGF og FC København. Vi benytter skalaen 1-5 til vores bedømmelse. Se uddybning af karakterskalaen nederst.

Bailey Peacock-Farrell
Karakter: 3↑
Den nordirske landsholdsmålmand spillede en god kamp – igen. Selvom han lukker tre mål ind, så har han ikke en chance for at redde dem. En målmand kan gøre nok så meget, men han er også afhængig af forsvaret, som kunne være set bedre.

Michael Akoto
Karakter: UB
Han fik desværre ikke den store indvirkning på kampen, da han måtte udgå med en skade efter små 20 minutter. Nu bliver det en kamp mod uret for at blive klar til pokalfinalen for den skadesplagede tysker.

Frederik Tingager
Karakter: 3↓
Han spillede en fin kamp, men havde flere udsving end vanligt. Han havde pakket Cornelius godt og grundigt sammen, indtil at han blev skiftet ud. En meget bedre præstation, end den han, samt resten af forsvaret, præsterede ugen før. Han må dog tage sin del af ansvaret for, at der render tre mål i netmaskerne, men ingen tvivl om, at de meget varierende forsvarskonstellationer har indvirkning på det.

Mats Knoester
Karakter: 3
Måske hans bedste kamp i denne sæson, hvis ikke så er det hvert fald deroppe af. Han deltog både meget i det defensive, men også i det offensive. Det var ikke mange centimeter og lidt held, der skulle til, før han var havnet på måltavlen, da han sendte et flot langskud afsted i 1. halvleg. blev pillet ud for at sikre, at han ikke også kom på skadeslisten forud for pokalfinalen.

Gift Links
Karakter: 3
Det var en ordinær kamp af den giftige sydafrikaner. Han spillede i højre side, hvilket betød han ikke kunne lave samme kvalitetsindlæg, som han ellers er begyndt at trylle frem. Det var en fin præstation, under de omstændigheder han blev sat i.

Eric Kahl
Karakter: 2
Selvom den unge svensker fik scoret med lidt hjælp fra VAR, så var det bare ikke nogen god kamp af Kahl. En meget anonym og usammenhængende kamp, hvor han også flere gange blev fanget i opspillet. Han har desværre ikke præsteret særligt godt i dette forår.

Mads Emil Madsen
Karakter: 4
Mads Emil Madsen har til gengæld præsteret godt siden sin tilbagevenden fra sin skadepause. Han er kun blevet bedre, hvis man lige ser bort fra den kollektive nedsmeltning mod FC Nordsjælland. Han fordelte bolden godt samtidig med, at han drev bolden frem. Dejligt at se Madsen på vej mod topformen.

Magnus Knudsen
Karakter: 3
Det var også en lidt mellemvare, man fik fra Magnus Knudsen. Det var heller ikke meget, der lykkedes, dog så var det heller ikke forfærdeligt. Han gjorde sig bemærket på banen, dog ikke nogen kampafgørende handlinger.

Mikael Anderson
Karakter: 2
Det var ikke den bedste kamp for Anderson. Han lykkedes ikke med så meget af sit spil og gik hen og blev en smule anonym. Han kæmper, løber og forsøger alt, men var ikke den store spiller i Parken, desværre.

Tobias Bach
Karakter: 2
Det var ikke meget, den unge Aarhus-dreng lykkedes med. Han tabte bolden lidt for let, samtidig med at han var lidt fysisk udfordret overfor FCK’s defensiv. Skulle være startet på bænken, men blev kastet ind i startelleveren, da Serra meldte fra, og det var en stor mundfuld for den unge offensivspiller.

Patrick Mortensen
Karakter: 2↑
Han fik ikke forlænget sin scoringsstime, dog fik han tilføjet en assist til sin portefølje, da han flickede bolden videre til Tobias Anker. Han havde lidt for mange fejlafleveringer som targetman i denne kamp, hvor han som opspilsstation gerne skulle være manden, der kan holde lidt på bolden eller få den lagt godt af til medspillerne. Om det var koncentrationssvigt, eller hvad det skyldtes er svært at sige, men det så lidt sløset ud til tider. Til gengæld altid garant for stærkt lederskab og hårdt arbejde.

Indskiftere

Tobias Anker (Ind: 21)
Karakter: 3↓
Anker spillede også en af sine bedste kampe hidtil, da han erstattede Michael Akoto, som måtte udgå med en skade. Han lavede måske stadig et par fejl undervejs, men han er ung, talentfuld og viste lidt af, hvad han kunne mod FCK. Den præstation toppede han af med et mål, da han flot sparkede den i kassen. Måske en fremtidig target man?

Frederik Brandhof (Ind: 66)
Karakter: 3
Brandhof kom tilbage fra en mindre skadespause. Han spillede ikke en dårlig, men heller ikke en god kamp. En præstation som man måske kunne forvente efter en kortere pause fra grønsværen. Han erstattede Magnus Knudsen.

Mikkel Duelund  (Ind: 66)
Karakter: UB
Han kom ind og var involveret i AGF’s 1-1 mål, da han prikker bolden videre til Eric Kahl. Desværre gik der ikke længe, inden han måtte halte fra banen. Man kan kun krydse fingre for, at han kan være tilbage, inden årets kamp fløjtes i gang den 9. maj.

Julius Beck (Ind: 79)
Karakter: UB
Julius Beck er begyndt at spille sig ind på holdet, da han under måske lidt trælse omstændigheder, måtte erstatte Mikkel Duelund.

Jacob Andersen (Ind: 79)
Karakter: UB
Han erstattede Mats Knoester, som Uwe Rösler blev nødt til at spare. Han fik kæmpet godt, men desværre ikke nogen ekstraordinær præstation.

Trænerkarakter

Uwe Rösler
Karakter: 3
Selvom det ikke blev til nogen sejr, så fik Uwe og holdet revancheret det, der må være årets dårligste præstation i seneste spillerunde. I Parken kæmpede man flot med mod FC København. Der var stadig fejl og mangler, men i en langt mere acceptabel grad, end det der foregik forrige kamp. Det er svært at kræve den store spilmæssige udvikling, når truppen konstant udsættes for skader. Mange lappeløsninger er nødvendige for tiden.

Karakterskala

1. Den elendige præstation – Uacceptabelt, sløjt niveau, hvor intet fungerede.

2. Den utilstrækkelige præstation – Fik sat enkelte gode ting sammen, men spillede generelt en dårlig kamp. Ikke godkendt.

3. Godkendt uden at imponere – En kamp på det jævne, med både positive og negative ting at sige om præstationen.

4. Den gode præstation – En flot kamp, hvor spillerens kerneopgaver blev løst med få fejl og mangler.

5. Den fremragende præstation – Sublim kamp, hvor spilleren stort set ikke satte en fod forkert.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.