William Eskelinen vs Aleksandar Jovanovic (fotos: AGF.dk)

Eskelinen vil slå Jovanovic af pladsen i AGF-målet

Der bliver kamp om pladsen i AGF-målet, når William Eskelinen bliver sin skade kvit. Eskelinen vil nemlig vinde pladsen tilbage fra Aleksandar Jovanovic. Det siger den svenske AGF-keeper til fotbollskanalen.se.

I sidste sæson var det Kamil Grabara og Oscar Whalley som vogtede målet for AGF, men da AGF ikke formåede at få lejemålet med polske Grabara forlænget, og spanske Oscar Whalley ikke have niveauet til AGF, måtte "PC" ud og lede efter forstærkninger til målmandsposten hos De Hviiie.

Den kom i form af svenske William Eskelinen, som AGF hentede i sommers fra Sundsvall i Sverige. Han nåede at få seks kampe mellem stængerne i AGF-målet inden en skade satte ham ud af spillet i hjemmekampen mod Esbjerg lige før landskamppausen. Ovenpå Eskelinens skade så AGF igen tyndt besat ud i målet, hvilket fik "PC" til at kigge mod Huesca og Aleksandar Jovanovic.

Serberen er nu tilbage på en lejekontrakt indtil nytår, og han fik et godt comeback på Ceres Park i søndagens 3-0 sejr over AaB. Dermed skulle man mene at Jovanovic er udpeget som manden, der skal vogte stængerne indtil nytår, men William Eskelinen er klar til at tage kampen op med "Jova".

artiklen fortsættes forneden...

Eskelinen: Jeg byder konkurrencen velkommen

William Eskelinen er stadig skadet, og der er endnu ikke noget nyt om, hvornår han forventes at være 100% kampklar igen for AGF. Men han har ingen planer om at overlade pladsen i målet til Jovanovic, uden en kamp.

Om tilføjelsen af Jovanovic til AGF-truppen siger Eskelinen til det svenske medie fotbollskanalen.se:

"Det føles godt, og jeg byder konkurrencen velkommen. Han (Jovanovic, red.) virker til at være en rigtig god fyr, og vi har god stemning i målmandsgruppen, men det er klart, at der bliver konkurrence, og det ser jeg frem til, når jeg er tilbage. Det skal ikke være en selvfølge, at man har sin plads – man skal fortjene den".

Derudover siger Eskelinen, at skiftet til AGF og den danske Superliga har været et skridt op ift. Sundsvall og Allsvenskan i Sverige:

"Det synes jeg virkelig. Jeg synes, den danske liga er bedre end den svenske", siger Eskelinen.