Lyngby vs AGF logoer

Endnu et clean sheet da AGF hentede point i Lyngby

Det blev til endnu en 0-0 løsning i Lyngby, da AGF kom på besøg lørdag eftermiddag. To gange testede AGF dog træværket, men samtidigt skabte holdet ikke nok over 90 minutter mod et tyndt Lyngby-hold.

To kampe fire point og nul mål lukket ind, var ellers det godkendte resultat af de første to Superliga-kampe i foråret. En sejr mod Lyngby ville derfor pynte godt på en flot start på foråret, hvor AGF kunne spille sig et fornuftigt skridt tættere på Top 6.

Desværre gik det ikke som håbet, og selv om AGF havde flere store muligheder for at hente alle tre point, så måtte de nøjes med et enkelt et af slagsen.

 

AGF kæmpede i første halvleg

I første halvleg var det hjemmeholdet Lyngby, der bød ind med de bedste muligheder. Heldigvis for AGF udeblev skarpheden. Mustapha Bundu stod for de bedste forsøg til AGF i første halvleg, men han var generelt ikke skarp foran målet denne lørdag.

I anden halvleg begyndte det at gå mere AGFs vej, og langsomt fik De Hviiie sneget sig tættere på Lyngby målet.

10 minutter inde i 2. halvleg burde AGF have bragt sig foran, da Dino Mikanovic sendte et brag af en afslutning mod mål fra distancen. Afslutningen ramte stolpen, hvorefter den sprang ud til en helt fri Martin Pusic, som dog for lang tid på at få kontrol over bolden, og så kunne den unge Lyngby målmand Oskar Snorre nå op og afværge Pusic afslutning.

 

Indhopperen Junker testede træværket

Da vi nærmede os afslutningen af kampen, blev Kasper Junker sendt på banen i stedet for Martin Pusic, hvilket var tæt på at give pote.

Junker, som er landsholdsaktuel på Ligalandsholdet, lavede et sublimt indhop, hvor han var tæt på at blive matchvinder med et dommedagshug fra distancen. I det 91. minut tog Kasper Junker nemlig en solotur og bragede et skud på overliggeren. Desværre for AGF og Junker gik bolden ud af spil, og det blev den sidste offensive aktion fra De Hviiie i kampen.

AGF kan dermed notere sig for fem point, en scoring og tre clean sheets i de første tre kampe i foråret. Der resterer i øjeblikket fire kampe af grundspillet, inden Superligaen bliver delt op. Hvis det skal lykkes med Top 6, er AGF nød til at få fuldt udbytte på tirsdag, når de møder AC Horsens på udebane.

Vi opfordrer naturligvis alle AGF fans til at tage turen til Horsens for at bakke drengene op. Samtidig er der billetter til sølle 50 kr. så økonomien er ingen undskyldning.