David Nielsen interviewes af AGF TV (screenshot: AGF TV)

David Nielsen: Vi får brug for 12. manden i Horsens

Når AGF i aften løber på banen mod Horsens, bliver det til den anden kamp ud af tre indenfor godt en uge, og det er noget der glæder David Nielsen.

"Det er dejligt med et tæt kampprogram. Det er dét, det handler om. Det handler om at spille fodboldkampe, og vi er lige så klar, som vi normalt er, til fodbold", siger AGFs cheftræner til AGF TV.

"Vores fans er jo en kæmpe styrke for os, og de viste, synes jeg også, igen i Lyngby, at vi har ikke bare fans der følger os, når vi er i Jylland. Det var en fornøjelse i Lyngby, og den første kamp i Hobro talte også for sig selv", siger David Nielsen med henblik på det imponerende fremmøde i forårspremieren på udebane.

Læs også: Kamptråd: Horsens vs AGF

"Vi håber vi kan få vores 12. mand med igen, og at den kan hjælpe os lige så meget, som den har gjort i de første tre kampe her i 2018", sluttede cheftræneren af.

Se hele interviewet med David Nielsen her, hvor han også kommer meget mere ind på, hvordan Horsens skal besejres i aften: 

 

 

Halv pris på billetterne i Horsens

I aften gælder det AC Horsens i en uhyre vigtig kamp. Det er den første af fire finalekampe, hvor AGF helst skal have så stort et pointudbytte som muligt. Kampen skal vindes, hvis AGF vil holde liv i drømmen om Top 6, men den skal helst vindes uanset hvad, så AGF kan tage afstand til bunden.

Horsens Away plejer at være en af de absolut fedeste ture for AGF’s fans, da der altid er fyldt. Samtidig plejer AGF fansene fuldstændig at indtage stadionet vokalt, og spillerne har altid hyldet fansene for deres bedrifter efter kampene i Horsens.

AC Horsens har samtidig gjort vilkårene endnu bedre for AGF fans, da de har valgt at sætte billetpriserne ned. Der er derfor 50 % rabat på billetterne til AGF’s fans i morgen, og derfor kan du som voksen nøjes med at slippe med en sølle 50’er for at se ”De Hviiie” i aktion.

Er du barn, eller vil du have datteren eller sønnen med på stadionet, så koster det kun 25 kr. at få dem ind. 

Du kan købe billetterne til kampen her: http://ach.ctw.calwin.dk/

Legendarisk AGF tifo i Horsens (foto: Jesper Zacho)