David Nielsen (foto: AGF TV)

David Nielsen før pokalderby: Vi har en del at revanchere

De færreste AGF-fans har glemt, hvor tæt De Hviie var på at ryge ud af pokalen allerede i 2. runde mod Marstal/Rise fra Fynsserien, og det har de tydeligvis heller ikke på Fredensvang, hvis man spørger David Nielsen.

Før torsdagens pokalderby mod VSK Aarhus lægger David Nielsen ikke skjul på, at AGF har noget at revanchere, og det er vigtigt for klubben at spille sig videre til næste runde.

"Jeg forventer igen, at vi selvfølgelig møder et hold der vil gøre alt hvad de overhovedet kan, for at gøre det svært for os. Vi har en del at revanchere fra vores sidste pokalkamp, hvor vi var ude og sejle på resultatet i rigtig lang tid. Så fik vi reddet den, og kom tilbage, og det er selvfølgelig vigtigt for os. Det er en altafgørende turnering vi er med i, og det er utroligt vigtigt, at vi selvfølgelig kommer videre", siger David Nielsen til AGF TV.

"En god fodbolddag i Aarhus"

Chancen for avancement til 4. runde bør da også være tilstede igen her, hvor AGF skal op mod VSK Aarhus fra den tunge ende af 2. division. VSK Aarhus har blot vundet to af ni kampe i denne sæson, og er selvfølgelig en modstander AGF skal kunne besejre. Nemt bliver det dog ikke iflg. David Nielsen:

"Vi er glade for at kan spille mod et hold herfra Aarhus. Det bliver en god fodbolddag i Aarhus, og det glæder vi os til, men vi er ikke i tvivl om, at vi også skal ud og præstere på et højt niveau. Og det er dét vi gør klar til."

Cheftræneren for De Hviiie mener heller ikke, at AGF-holdet kan bruge stimen på fem Superliga-sejre i træk til noget før denne kamp. Der er tale om to forskellige turneringer, siger David.

"Næh, tværtimod. Det kan fint blive en følelse af, at nu går det jo godt, så nu kan vi også godt slå et hold fra 2. division, og hvis man tænker dét, så flyver man på røv og albuer ud af pokalturneringen. Så vi skal sørge for at køre to separate turneringer, og gøre det med det rigtige fokus".

Der er endnu ikke noget nyt om AGFs trup til kampen, eller den forventede startopstilling, men uanset hvem David Nielsen vælger fra start, ved han hvad han kræver af sine spillere:

"Jeg vil gerne se, at de går ud og spiller med høj energi og god kvalitet. Det er det det handler om, at gå ud og også spille stærkt rent mentalt, og få afvist de vigtige situationer, og også sætte de muligheder som kommer, og som skal komme, så det er det der er fokus".

Se interviewet med David Nielsen her: