David Nielsen (screenshot: AGF TV)

David Nielsen: DAP tog sværdet frem

AGF spillede en rigtig god kamp mod de danske mestre fra FC København, da hovedstadsklubben i går gæstede Aarhus og Ceres Park.

Desværre kostede en forsvarsbrøler kort før tid, da Daniel A. Pedersen og Jovanovic ikke kunne holde Santander fra en afslutning, som gik i mål.

Læs også: AGF taber 0-1 til FCK på forsvarskiks

Daniel A. Pedersen blev dermed den store syndebuk, selv om han havde gjort et fantastisk indhop i midterforsvaret, hvor han dannede duo med Jesper Juelsgård grundet skader til Pierre Kanstrup og Niklas Backman.

 

"Han tager sværdet frem"

Cheftræner David Nielsen ønsker bestemt heller ikke at hænge Daniel A. Pedersen ud ovenpå gårsdagens forsvarsblunder, og i stedet hylder cheftræneren DAP for en fantastisk kamp på en uvant position.

”Den springer op, rammer DAP i hovedet og hopper indad i banen. Det gør det muligt for Santander at komme igennem. Jeg synes, at DAP løser rollen flot. Han tager sværdet frem og siger, jeg er klar til at spille i midterforsvaret”, udtaler David Nielsen til Tipsbladet.dk inden han fortsætter:

”Det er super holdånd. Han spiller en fantastisk kamp i midterforsvaret indtil deres scoring og holder styr på en guldgrube af angribere, så det var godt”, lyder det fra cheftræneren.

Nederlaget til FCK betyder, at AGF endegyldigt er ude af kampen om Top 6, og de skal i stedet fokuserer på at skrabe så mange point sammen som de kan, i løbet af de sidste to Superligakampe.

AGF møder OB i Odense på fredag, inden den står på grundspillets sidste opgør mod AaB hjemme på Ceres Park. Den kamp spilles d. 18. marts.

 

AGF Reserverne spiller i dag

Hvis du ikke kan få nok af AGF, og gerne vil se nogle af Superligaspillerne i aktion, så er der mulighed for det på Fredensvang, hvor der er rivalopgør mod Randers FC.

Reserveligaen sparkes nemlig i gang i dag kl. 14.00. AGF er i pulje med Hobro, Viborg og Randers FC.

Truppen til dagens kamp indeholder flere Superligaspillere, hvor Mikkel Rask, Björn Daniel Sverrisson, Andre Riel og Kasper Junker er de mest prominente navne.

Reserve-truppen er følgende:

Kasper Thiesson Kristensen, Johannes Frahm, Mikkel Rask, Björn Daniél Sverrisson, Nimo Gribenco, Magnus Kaastrup, André Riel, Kasper Junker, Kasper Lunding, Mads Mikkelsen, Søren Gustav Bugge Jepsen, Daniel

Thøgersen, Sebastian Hausner, Benjamin Hvidt, Jakob Kiilerich, Quoc Minh Truong, Martinus Mandal.