• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Skæringsdatoer for nyt stadion, Rundens Hold og Mortensen ser fremad

AGF’s nye stadion skal stå klar i 2026 (Grafisk illustration: Team Zaha Hadid)

Dagens hviie nyhedsdrone: Skæringsdatoer for nyt stadion, Rundens Hold og Mortensen ser fremad


| Jonas Roulund |

Skal den ubesejrede stime fortsætte? Det håber Mortensen, som ser frem til Brøndby-kampen i dagens store GF-overblik.

I går var der infomøde om Kongelunden hos Jyllands-Posten, og i dag kan du få opsummeret de vigtigste datoer i forbindelse med det storslåede projekt. Derudover er der Mortensen-interview, og så har vi et par stærke gutter med på Rundens hold.

God fornøjelse!

Hvornår starter og slutter stadionbyggeriet?

Det er et storstilet projekt, der er lagt i kakkelovnen, og der er mange datoer at holde styr på i forbindelse med Projekt Kongelunden, som indbefatter et nyt stadion til AGF.

I går var vores udsendte med til infomøde med Jacob Nielsen og projektdirektør, Hardy Pedersen, og her blev vi blandt andet klogere på skæringsdatoerne for stadionbyggeriet.

– Jeg håber jo på, det bliver kult (at spille på midlertidigt stadion red.). Vi skal gerne op på 10.000 tilskuere med mobiltribuner i perioden på halvandet år, hvor vi er væk fra Kongelunden, og så håber vi at være tilbage på Skandinaviens mest moderne stadion den 1. juli 2026, fortæller Jacob Nielsen blandt andet i artiklen, hvor du kan se et overblik over hele planen for området og blive klogere på etaperne i byggeriet.

Bedste stime siden corona-pandemien

AGF er oppe på syv ubesejrede kampe i træk, og på søndag venter Brøndby IF til en kamp, der både kan bringe os tættere på medaljerne, og som samtidig giver os muligheden for at overgå vores seneste gode ubesejrede stime på otte kampe uden nederlag. Den varede fra december 2020 til marts 2021. Men inden vi lader os rive for meget med, så skal vi huske, hvad vi kommer fra, fortæller anfører Patrick Mortensen:

– Vi skal huske, hvor vi kommer fra. Da vi mødte Viborg sidste år, havde vi akkurat reddet livet i ligaen, og dét er et perspektiv, som er vigtigt at huske, siger topscoreren blandt andet.

To AGF’ere på rundens hold

Og vi runder af med endnu en nyhed med positivt afsæt. Vi har nemlig to gæve gutter med på Superligaens Rundens Hold.

Med en brav, energisk indsats i kampen mod Viborg er Felix Beijmo og Frederik Tingager en del af de 11 udvalgte, og de fik da også flotte karakterer, da vi her på redaktionen uddelte spillerkarakterer efter 24. spillerunde.

Tipsbladet er endnu mere gavmilde. De har nemlig både medtaget Bisseck, Tingager og Yakob på deres hold for runde 24.

Således er du klædt på til at begive dig videre ud i den hviie vippedags eftermiddagsliv.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.