Bror Blume er glad for at komme til Aarhus (foto: AGF.TV)

Bror Blumes første arbejdsdag på Fredensvang

For to dage siden var Bror Blume klubløs, og havde ikke trænet med en klub i en måned. I dag havde han første arbejdsdag på Fredensvang.

Selvom Bror Blume ikke har spillet fodbold i løbet af den sidste måneds tid, er det ikke en spiller i dårlig form, AGF har hentet til klubben. Den 26-årige midtbanespiller har nemlig holdt formen ved lige i fitnesscenteret, hvor det er blevet til styrketræning og konditionstræning.

”Jeg har løbetrænet selv og holdt formen ved lige med styrketræning i et fitnesscenter. Det er, hvad det bliver til, men det er aldrig helt så optimalt, som hvis jeg havde været ude i en klub. Det har dog fungeret fint. I dag var det meget stille og roligt, så der gjorde det ikke det store, men i næste uge kommer jeg nok til at kunne mærke forskellen til træning”, lyder det fra Bror Blume da Stiften.dk fanger ham til et interview efter sin første arbejdsdag på Fredensvang.

 

AGF var med fra begyndelsen

Der skulle altså gå en måned fra Bror Blume brød med Lyngby, til han kom på kontrakt hos De Hvide, men det skyldes ikke manglende interesse fra AGFs side. Faktisk var AGF med i buddet om Blume fra begyndelsen:

”Der var en masse forskellige klubber i spil, men AGF er klart dem, jeg har været mest konkrete med igennem forløbet. Jeg havde andre muligheder også, men AGF er ikke noget, der er opstået lige nu. De har været med fra begyndelsen og så er det bare blevet mere tiltagende med tiden”, lyder det fra Bror Blume til Stiften på den nye AGF'ers første træningsdag i klubben.

 

David Nielsen: Bror har spillet gode kampe for mig

David Nielsen er glad for Blumes ankomst (foto: AGF.TV)

AGF.TV benyttede naturligvis også Bror Blumes ankomst i klubben til at sende ham igennem interviewmaskinen.

"Det tiltalte mig, at det er en rigtig stor klub, og jeg synes der er en god plads til mig i denne her trup", sagde Blume og fortsatte:

"Og så synes jeg det er et rigtigt spændende projekt. Det er en rigtig god trup, og jeg tror der kan bygges meget på i fremtiden".

David Nielsen kender naturligvis Blume ganske fortræffeligt fra sin tid som cheftræner i Lyngby, og han sætter også et par ord på, hvorfor man valgte at hente Bror til Fredensvang.

"For det første, så kender jeg Bror godt. Jeg har arbejdet med ham tidligere. Derefter så var han fri, og ville rigtig gerne til AGF. Jeg har set den måde Casper Højer er kommet ind på holdet på, og det han har bragt, og Bror har nogle af de samme kvaliteter på bolden. Så derfor var det en god spiller for os at få ind, og vi er glade for at han er i AGF", sagde David Nielsen.

Da han blev bedt om at sætte ord på Blumes kvaliteter, sagde David:

"Intelligent spiller. En spiller man måske ikke lægger så meget mærke til hele tiden, men han gør en masse gode ting og har et godt defensivt arbejde samtidigt med, at han bringer en rigtig god kvalitet på bolden. Han har gjort det godt. Spillet nogle rigtigt gode kampe i Europa for mig, og det gør, at jeg mener, han har niveauet til at spille for AGF".

Se hele indslaget om Brors ankomst i klubben på AGF.TV: