Bror Blume på Fredensvang (foto: AGF.dk)

Bror Blume skifter til AGF med øjeblikkelig virkning

Det var forventet, at januars transfervindue skulle blive et stille et af slagsen, og havde det ikke været for Lyngbys betalingsstandsning, og et salg af Morten "Duncan" Rasmussen til polsk fodbold inden vinduet klappede i, havde AGF formentlig heller ikke fået nye spillere før til sommer.

Martin Pusic og Casper Højer Nielsen tiltrådte dog klubben her til vinter, og nu kan Casper Højer glæde sig over, at han får selskab af sin tidligere Lyngby holdkammerat Bror Blume.

AGF har nemlig netop offentliggjort, at man har hentet Bror Blume, som tiltræder klubben med øjeblikkelig virkning.

Bror Blume var en af de fire Lyngby spillere, der valgte at få opsagt kontrakten, da Lyngby ikke kunne betale løn til deres ansatte. Den 26-årige midtbanespiller har dermed været klubløs siden februar, men nu skal han altså tørne ud for De Hvide.

Den tidligere Lyngby-spiller har skrevet under på en kontrakt der løber til og med sommeren 2021, og han skal optræde i trøje nr. 29.

 

Har gennemgået god udvikling

Sportschef Peter "PC" Christiansen glæder sig over at have tilknyttet Bror Blume, som kan dække alle pladser på midtbanen.

"Bror er en intelligent fodboldspiller, der kan dække alle pladser på midtbanen. Han er dygtig til at finde plads til sig selv på banen og har et yderst godt blik for spillet. Han har gennemgået en god udvikling de seneste år i Lyngby - en udvikling, vi vil skubbe yderligere til i AGF", udtaler Peter "PC" Christiansen til AGF.dk.

Blume er noteret for 140 kampe, 13 mål og 15 assists for Lyngby, som han har repræsenteret i hele sin seniorkarriere. I ungdomsårene spillede Blume også for BK Skjold og Hvidovre IF, inden han som 15-årig skiftede til Lyngby, hvor han har været de sidste 11 år. I landsholdsregi er det blevet til fire kampe og ét mål for Danmark U20.

 

Det var en attraktiv mulighed

Bror Blume bliver i AGF genforenet med David Nielsen, som havde stor betydning for hans udvikling i Lyngby. Midtbanespilleren var ikke i tvivl, da AGF henvendte sig, og han ser det som en attraktiv mulighed for at komme til en stor klub.

"Jeg har haft mange gode år i Lyngby, men det var blevet tid til nye udfordringer for mig. Så da chancen for at komme til AGF opstod, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle slå til. Det er en meget attraktiv mulighed for at komme til en af de store klubber i Danmark, der er i gang med en spændende udvikling", udtaler Bror Blume til AGF.dk

Bror Blume har første arbejdsdag i morgen d. 2. marts.