Martin Spelmann i aktion for AGF mod AC Horsens i 2017 (arkivfoto: Jesper Zacho)

Bo Henriksen om snekamp: - Til vores fordel med omkamp i maj

Det var en omgang slukørede AGF’ere, der talte med pressen efter tirsdagens remis mod AC Horsens på CASA Arena. Det så nemlig længe ud til, at Aarhus-drengen Jens Stage skulle blive matchvinder med sit mål i det 6. minut, men desværre ville Kjartan Finnbogason det anderledes, da han i det 94. minut kunne udligne til slutresultatet 1-1.

Efter snekampen brokkede bl.a. målscorer Jens Stage sig over forholdene i Horsens - forhold som gjorde, at AGF-lejren allerede før kampen havde forsøgt at få den aflyst og rykket til et senere tidspunkt på året.

"Jeg synes, at den lå lige på grænsen. Hvis banen er hård, så synes jeg ikke, at man skal spille på den, og der var nogle steder, hvor den var hård, og der var klumper af is", sagde AGFs målscorer i kampen, Jens Stage.

 

Bo Henriksen: Det var ikke til vores fordel

I AC Horsens er AGFs kritik af banen, både før og efter kampen, ikke gået den karismatiske cheftræner Bo Henriksens ører forbi, og han køber ikke historien om, at banen var til sit eget holds fordel. Henriksen ville derimod gerne give AGF revanche i maj, hvis det stod til ham:

”Dommeren godkendte banen, og det var ikke til vores fordel, at banen var, som den var. Med så dårlig en bane, stiller det endnu større udfordringer til spillernes tekniske niveau, og hvis AGF mener, at banen var en fordel for os, må det jo betyde, at vores spillere er på et teknisk højere niveau end deres egne", siger Bo Henriksen til Vejle Amts Folkeblad og fortsætter:

"Jeg ville da hellere have spillet kampen på Wembley eller en anden fin græsbane, og for min skyld kan vi godt spille kampen om i maj på en bedre bane. Det vil kun være en fordel for os”.

Finnbogasons udlignende mål blev mere eller mindre dødstødet for AGF i kampen om en plads i Top 6. Det uafgjorte resultat mod AC Horsens betyder nemlig, at AGF efter rundens Superligakampe er seks point fra Top 6 med blot ni point at spille om.

OB, som i øjeblikket er placeret som nr. 6., har en klart bedre målscore end AGF, og det vil derfor betyde, at AGF skal vinde de resterende tre kampe i grundspillet, mens OB maksimalt må hente to point i de næste tre kampe.

Se højdepunkterne fra snekampen i Horsens her: