Foto: Samlet For Aarhus

Billetsalget til SIF - AGF er startet

Den vigtigste udekamp i det forestående gruppespil bliver for AGFs vedkommende med stor sandsynlighed udekampen mod Silkeborg d. 30. april. I dag startede billetsalget på Silkeborgs hjemmeside.

AGFs kampprogram for gruppespillet i Superligaens slutspil blev i går offentliggjort, og her stod det klart, at AGF slutter gruppespillet af på udebane mod Silkeborg d. 30. april.

Det bliver en kamp, som kan blive afgørende for AGFs skæbne i gruppespillet, og for hvorvidt den står på Superliga Playoff eller Europa Playoff i den resterende del af slutspillet.

Mange AGF-fans ser allerede nu frem til opgøret, som med sikkerhed får fyldt udebaneafsnittet i Silkeborg til bristepunktet. Planlægger du turen til Silkeborg, kan du med fordel bestille din billet allerede nu.

 

Billetsalget til SIF - AGF er startet

I dag satte Silkeborg nemlig billetterne til kampen i salg via klubbens hjemmeside, og det betyder, at hvis du vil være sikker på en plads i udebaneafsnittet på JYSK Park til gyseren d. 30. april, er det nu, du skal handle.

Billetterne koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn under 16 år, og AGFs udebaneafsnit er E1 og E2 på JYSK Park (se grafik forneden).

Køb din billet til kampen nu >>

Grafik: Silkeborgif.com