Niklas Backman og Mustapha Bundu (fotos: AGF.dk)

Backman og Bundu på månedens Superliga-hold i august

Tipsbladet.dk kårede i går, onsdag d. 4. september, månedens Superliga-hold for august 2019, og her figurerede to AGF'ere blandt mediets udkårne. Nemlig Niklas Backman og Mustapha Bundu.

AGF fik ikke den bedste start på den nye Superliga-sæson, men i august - som bød på hele fem spillerunder i Superligaen - fik De Hviiie endelig vendt bøtten. I de sidste fire kampe blev det til 10 point ud af 12 mulige, og der blev ydermere ikke scoret et eneste mål i de fire pointgivende kampe. 

AGFs resultater i august:

5. august: Lyngby 2 - 1 AGF
12. august: SønderjyskE 0 - 0 AGF
19. august: AGF 2 - 0 AC Horsens
25. august: Brøndby 0 - 3 AGF
1. september: AGF 1 - 0 Esbjerg*

* Bemærk: Esbjerg-kampen i 8. spillerunde er medregnet i Tipsbladets kåring, da de første kampe i denne spillerunde blev afviklet i august.

 

Backman og Bundu med på Månedens Hold i august

Over hele linjen har der været mange gode præstationer på AGF-holdet i de seneste spillerunder, men særligt to spillere har imponeret dommerpanelet i Månedens Hold hos Tipsbladet.dk. Det drejer sig om Niklas Backman og Mustapha Bundu, som indtager en plads i henholdvis det centrale forsvar og på højre midtbane på Tipsbladets Månedens Hold i august 2019.

Her er hvad mediet skriver om Backmans og Bundus præstationer i den forgangne måned:

"Central forsvarer: Niklas Backman, AGF

Når man har set AGF-anføreren i de fire seneste runder, kan det være svært at forstå, hvorfor han ikke startede inde fra sæsonens begyndelse. Backman er selv kommet i vejen for meget, og det tyder på, at resten af holdet har fået et løft af hans lederevner.

Højre midtbane: Mustapha Bundu, AGF

Hans helt store mangel var i lang tid kontinuitet, men i slutningen af sidste og begyndelsen af denne sæson har Bundu igen og igen leveret varen for AGF. I august lagde han op til fire af holdkammeraternes scoringer og stod for en enkelt selv. Det har Sierra Leones landstræner belønnet med Bundus første landsholdstur i denne uge."

Hele Månedens Hold i august 2019 ser således ud:

Målmand:

Sebastian Mielitz, SønderjyskE

Forsvar:

Lasse Fosgaard, Lyngby BK
Niklas Backman, AGF
Anel Ahmedhodzic, Hobro IK
Mathias Rasmussen, FC Nordsjælland

Midtbane:

Mustapha Bundu, AGF
Carlos Zeca, FC København
Patrick Olsen, AaB
Lucas Andersen, AaB

Angreb:

Pål Kirkevold, Hobro IK
Kamil Wilczek, Brøndby

AGF, Hobro og AaB er altså de eneste tre hold med flere end én spiller på Månedens Hold hos Tipsbladet.dk, som du kan læse mere om her.

 

GezaToldis billede

Fuld fortjent. Backman har været i en klasse for sig selv. Det er helt vildt så stor indflydelse han har på holdet rent defensivt. Håber han holder sig skadesfri sæsonen ud! heart-blueheart-white

Captain Hindsights billede

Fuld fortjent til vores svenske general og anfører. Det bedste vil jo helt klart have været at han var skadesfri i foråret og Stage aldrig havde fået anførerbindet.

Jeg har det dog på samme måde med Bundu som jeg har det med AGF. Han har potentiale til så meget mere end det han viser og har vist. Vi har set glimt af det i perioder, men synes godt vi kan tillade os at forlange mere af ham.

Han ville være en meget bedre spiller hvis han ikke brændte så meget og stod bedre placeret. Der mangler et slutprodukt, den sidste aflevering og afslutning.