Mustafa Amini (foto: AGF.dk)

Amini droppet af ny landstræner - VM 2018 i fare?

Vi havde set frem til at følge Mustafa Amini på det australske VM-hold denne sommer, men måske bliver AGF'eren fravalgt af den nye landstræner.

Hvis vi spoler små tre måneder tilbage, da AGF gik på vinterpause i Superligaen, var Mustafa Amini blandt de bedste spillere i truppen. Den unge australier havde leveret på et højt niveau i hele efteråret, hvor AGF dog generelt havde problemer med at vinde kampe.

På daværende tidspunkt var Amini efterhånden også blevet en fast del af det australske landshold, hvor han var med hver gang der var samling og kamp. Spilletid var der dog ikke meget af til Amini, der dog alligevel håbede, at han ville komme i betragtning til VM slutrunden i Rusland.

Ny landstræner vrager Amini

I dag er der præcis 99 dage til slutrunden i Rusland begynder, og det begynder at se svært ud for Mustafa Amini at komme med Australiens landshold til Rusland. AGF spilleren er nemlig blevet vraget af den nye landstræner, Bert Van Marwijk, der ikke har fundet plads til Amini i truppen.

Australien skal møde Colombia og Norge i to testkampe forud for VM, og her er det altså uden AGF spilleren.

Mustafa Amini har i denne sæson også fået begrænset med spilletid, hvor han typisk har været henvist til bænken bag Daniel A. Pedersen og Adama Guira.