Mustafa Amini interviewes i Korea (screenshot: socceroos.com.au)

Amini afslører: Min sidste sæson i AGF

Mustafa Amini er efter alt at dømme fortid i AGF efter denne sæson. Det skriver det australske medie Socceroos.com.au i en interview-artikel med AGF'eren som hovedperson.

OPDATERET: Amini har nu dementeret citatet i det australske medie

Amini befinder sig netop nu i den australske landsholdslejr inden Australiens kamp mod Kuwait d. 10. september. Her blev han interviewet til Socceroos' hjemmeside, og afslørede i den forbindelse iflg. mediet, at han er i færd med sin sidste sæson hos AGF.

"Jeg har spillet her længe nu, og det er min sidste sæson her, så jeg vil gøre mit bedste og forhåbentlig opnå klubbens mål, som er en plads i Top 6 i denne sæson".

Endvidere sætter Amini nogle ord på, hvor rart det har været at få selskab af yderligere to australier i 'GF-truppen:

"Det er rart at have et par andre Aussies her. Det har været rart at integrere ham (Zach Duncan, red.) i klubben, og Gersbach som også er her. En gang om ugen har vi noget som vi kalder familiemiddag, enten hos mig eller hos Gersbach. Vores kærester laver mad, og alle er sammen for at få det til at føles lidt hjemligt, hvilket er rart. Zach Duncan har faktisk også boet i mit hjem et par gange", siger Amini om fællesskabet i det australske trekløver hos De Hviiie.

Meget tyder altså på, at den australske trio bliver til en duo senest næste sommer, hvor Amini efter eget udsagn senest forlader klubben.

Læs hele historien hos Socceroos.com.au her